2017. június 27., kedd,  László
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
Képünk illusztráció! (Forrás: internet)
A nő nem akart békülni a gyulai tanyán
Kibékült volna élettársával egy férfi Gyulán, de a nő közölte vele, hogy nem akarja folytatni a kapcsolatukat. A férfi ekkor rátámadt és késsel három helyen megszúrta a nőt a gyulai tanyán, még 2017. január 20-án.
Szerző: SZ. M.
Ilyen lett az árokba hajtó dévaványai fiatal kerékpárja
2017. június 26., hétfő
Többen ittasak voltak a hét végén Békés megye útjain…
Békés megyében, június 25-én, Nagykamaráson, 0.30 óra körül lakóház kerítésének ütközött egy személygépkocsi. A jármű vezetője elment a helyszínről, majd órákkal később az egyik kórházban orvosi ellátást kért. A vizsgálat eredménye szerint súlyosan megsérült.
Szerző: SZ. M.
Szerencsés kimenetelű volt a tegnap reggeli baleset Gyomaendrődön
2017. június 24., szombat
Gyomaendrődön könnyebben sérült meg az autós
Békés megyében, június 22-én, Gyomaendrődön, a Fő úton, 6 óra körül egy személygépkocsi nekiütközött egy kamionnak. A balesetben az autó vezetője könnyebben sérült meg.
Szerző: SZ. M.
Képünk illusztráció! (Forrás: internet)
2017. június 22., csütörtök
Egy salgótarjáni férfi ellen javasol vádemelést a békéscsabai rendőrség
Iskolák öltözőiből lopott el telefonokat, pénzt és ékszert az a salgótarjáni férfi, akit a békéscsabai rendőrök fogtak el tavaly december 2-án. A 43 éves férfi több mint 20 fiatalt lopott meg.
Szerző: SZ. M.
Súlyosan megsérült az autó vezetője
2017. június 22., csütörtök
Felborult a sofőr autójával Mezőberény határában
Békés megyében súlyos sérülést szenvedett egy járművezető, aki autójával Mezőberény külterületén, földúton felborult június 21-én, 7.15 óra körül. A személygépkocsi vezetője letért a földútról, ekkor felborult. A mentők az autó vezetőjét súlyos sérüléssel vitték kórházba.
Szerző: SZ. M.
Árokba hajtott az autós
2017. június 21., szerda
Békéscsabánál lesodródott az útról az autós
Békés megyében, június 20-án, Kondoroson, a Hősök útján, 9.45 óra körül személyautó kerékpárossal ütközött. A balesetben a biciklis férfi könnyebben megsérült, felmerült a gyanú, hogy ittas volt.
Szerző: SZ. M.
Az idősebb férfit keresi a rendőrség
2017. június 21., szerda
Lakatlan házakból loptak a tettesek
A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei június 18-án elfogtak egy kötegyáni férfit. A 19 éves fiatal a gyanú szerint, 2017 első hónapjaiban idősebb társával betört egy kötegyáni házba. A tettesek tudták, hogy a tulajdonosok külföldön vannak, ezért a kerítésen át bemásztak az udvarra.
Szerző: SZ. M.
Mezőkovácsházánál a motoros súlyosan megsérült
2017. június 21., szerda
A motorost kórházba vitték a mentők
Békés megyében, Békéscsabán, a Lencsési úton, június 19-én, 16.15 óra körül elesett egy kerékpáros férfi, és könnyebben megsérült.
Szerző: SZ. M.
Képünk illusztráció! (Forrás: internet)
2017. június 19., hétfő
Mezőkovácsházán egy 82 éves férfi tárcája bánta a találkozást
Albérletet keresett és bejárónőnek ajánlkozott egy 24 éves nő egy 82 éves férfinál Mezőkovácsházán. A fiatal nő se szobát, se munkát nem kapott. Idén, április 7-én, 12 óra körül a nő újra felkereste az idős embert. A férfi házának kapuja zárva volt, de a szomszédos üres telek felőli rossz kerítésen át a nő könnyen bejutott hozzá. A férfi ölébe ült és felajánlotta, hogy pénzért szexuális szolgáltatást nyújt. Amikor a férfi ezt elutasította, a nő pénzt kért tőle.
Szerző: SZ. M.
Képünk illusztráció! (Forrás: kvintax.hu)
2017. június 19., hétfő
Kétszer lopta meg a házigazdát a tótkomlósi férfi
Tótkomlóson a rendőrök június 18-án előállítottak egy férfit, aki a gyanú szerint kétszer is pénzt lopott ismerősétől. Tótkomlóson, először június 17-én, a késő esti órákban járt a férfi az ismerősénél, pénzt kért tőle, közben kifigyelte, hogy honnan veszi elő a pénztárcát.
Szerző: SZ. M.
< >