2018. november 18., vasárnap,  Jenő
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
Békésen autós ütött el kerékpárost a kereszteződésben
Békéscsabán őrizetbe vették a garázda mezőkovácsházit – Kerékpárosok balesetei Békés megyében
Békés megyében, Kaszaperen, az Árpád utcában, november 17-én, 7.15 óra körül személyautó nem biztosított elsőbbséget és elütött egy öt éves gyermeket, aki a gyalogos-átkelőhelyen akart átmenni. A mentők a fiút súlyos sérüléssel vitték kórházba.
Szerző: SZ. M.
B. Máriát és élettársát, P. Zsoltot őrizetbe vette a rendőrség
2018. november 16., péntek
Helybeli pár bántalmazta és fosztotta ki az idős asszonyt
Kiraboltak egy 88 éves asszonyt a Békés megyei Körösladányban. November 14-én súlyos állapotban került kórházba a 88 éves nő, akit otthonában bántalmaztak és raboltak ki.
Szerző: SZ. M.
Simonka György Mezőkovácsházán, amikor a sajtó először "találta meg" igazán, házeladása miatt, 2016. szeptemberében
2018. november 15., csütörtök
A képviselő korábban szerepe tisztázását látta gyanúsítotti meghallgatásában
A Központi Nyomozó Főügyészség ma délután közleményt adott ki Simonka György egyéni választókerületi országgyűlési képviselő (Vékés megye, 4. számú választókerület) büntetőügyében. A közleményt minden változtatás nélkül tesszük közzé.
Szerző: Kiss A. János
Gyulán a legtöbb kerékpáros nagy sebességgel hajt végig a Városház utcán
2018. november 15., csütörtök
Szarvason három fiatal lányt sodort el az autós – Gyulán két biciklis ütközött össze
Békés megyében, Szarvason, a Gárdonyi Géza utca és a dr. Melich János utca kereszteződésében, november 14-én, 19.30 óra körül személygépkocsi gyalogost ütött el. A nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba a mentők.
Szerző: SZ. M.
Ennek az autónak a vezetője okozta a tragédiát
2018. november 14., szerda
Békéscsaba és Gyula között a felújított csárdát nézte a sofőr
Gyalogosokat ütött el egy kisteherautó Békés megyében, a 44-es számú főúton, a Fényesi utcai becsatlakozás körül. A jármű vezetője az út melletti felújított csárdát nézte, ezért nem vette észre időben a két gyalogos nőt.
Szerző: SZ. M. -K. A. J.
Ittasan ült hajnalban autójába a férfi
2018. november 14., szerda
Fának és lakóháznak ütközött a férfi Gyulán
Békés megyében, Gyulán, a Széchenyi utca és a Malomsor utca kereszteződésében fának és lakóháznak ütközött egy személygépkocsi még május 13-án, 5.15 óra körül. A jármű vezetője a baleset után hazament.
Szerző: SZ. M.
A Békéscsabánál árokba csúszott jármű
2018. november 14., szerda
Békés megyében többen is megsérültek – Kábítószergyanús por Gyulán
Békés megyében, november 12-én, Dévaványa külterületén, 12.30 óra körül egy személygépkocsi vezetője járművével árokba hajtott és felborult. A balesetben a nő könnyebben sérült meg. Fél órával később Békéscsabán, az Orosházi út és a Madách utca kereszteződésében segédmotor-kerékpáros férfi összeütközött egy kisteherautóval. A motor vezetője súlyosan megsérült, a helyszínelés elsődleges adatai szerint a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére hajtott be a kereszteződésbe.
Szerző: SZ. M.
Súlyos nyári baleset Békéscsabánál
2018. november 13., kedd
A szemközti sávban érkező autóval ütközött össze
Békés megyében súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt még június 29-én, 8.15 óra körül a 47-es számú főúton, Békéscsaba közelében. Egy utánfutós személygépkocsi vezetője meg akarta előzni az előtte haladó mezőgazdasági gépet, de amikor áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, összeütközött a neki szemből érkező személyautóval.
Szerző: SZ. M.
Motoros balesetét okozta az autós Békéscsabán
2018. november 13., kedd
Az autós nem gondolta, hogy miatta esett el a motoros – Békés megyei rendőr segített családjával a sérült fiatalnak
Békés megyében, az Orosházi úton, szeptember 20-án, 8.30 óra körül súlyosan megsérült egy motor vezetője Békéscsabán. Egy személygépkocsit vezető nő nem adott neki elsőbbséget, a férfi ezért hirtelen fékezett és elesett. Az autó vezetője nem állt meg, hanem elhajtott.
Szerző: SZ. M.
Képünk illusztráció! (Forrás: Public Domain Pictures)
2018. november 12., hétfő
Vízzel teli aknában vesztette életét a másfél éves kisfiú
Békés megyében, Körösújfaluban, november 11-én, 12 óra körül házuk udvarán, vízzel teli aknába esett egy 18 hónapos kisfiú. A gyermek életét vesztette. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt rendelt el nyomozást, vizsgálja a tragédia okát, és körülményeit – tájékoztatott a megyei főkapitányság.
Szerző: SZ. M.
< >