2018. február 24., szombat,  Mátyás
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
Képünk illusztráció! (Forrás: gondocsszki.sulinet.hu)
Három albán határsértő Békés megyében – Autós és kerékpáros gázolt
Békés megyében három határsértőt állítottak elő a rendőrök február 19-én, 10.15 óra körül a mezőhegyesi vasútállomásról a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre. Az albán férfiak illegálisan, a zöldhatáron át érkeztek Romániából Magyarországra.
Szerző: SZ. M.
Fának ütközött az autós Gyulán
2018. február 20., kedd
Több ittas vezetőt fogtak el a rendőrök Békés megyében
Békés megyében, Gyomaendrődön, az Iskola utcában február 18-án, 2.45 óra körül személygépkocsi álló autónak, majd oszlopnak ütközött. Az előbbi jármű vezetőjénél felmerült a gyanú, hogy alkoholt fogyasztott, a balesetben könnyű sérülést szenvedett. Gyulán, a Kálvária tanyán, február 18-án, 5.30 óra körül személyautó letért az útról és fának ütközött. A mentők a kocsi vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba.
Szerző: SZ. M.
Az ital mellé lányokkal is szolgáltak
2018. február 18., vasárnap
Kerítés miatt javasol vádemelést a rendőrség
A rendőrség vádemelést javasol két békéscsabai nő és egy vésztői férfi ellen, akik egy békéscsabai szórakozóhelyen prostituáltak közvetítésével is foglalkoztak.
Szerző: SZ. M.
Az egyik utas súlyosan megsérült
2018. február 18., vasárnap
A sofőr nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett
Békés megyében súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt tavaly december 20-án, 19 óra körül, Békéscsaba külterületén, a Dobozi úton. Egy szabadidejében arra járó rendőr vette észre, hogy árokban van egy személygépkocsi.
Szerző: SZ. M.
Képünk illusztráció! (Forrás: internet)
2018. február 18., vasárnap
Körözték, elfogták őket Békés megyében
Békés megyében ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök február 17-én, 0.15 óra körül Tótkomlóson, a Széchenyi utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrjárőrök előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre. A férfi vezetői engedélyét bevonták és büntető feljelentést tettek ellene.
Szerző: SZ. M.
Tavaly szeptemberben az egyik éjjel így nézett ki a gyulai belváros
2018. február 14., szerda
Vádemelést javasol a rendőrség a gyulai rongáló ellen
Több szemetest megrongált, néhányat közülük az útra lökött tavaly szeptember 27-én, éjfél után Gyulán a fiatal férfi, aki italozóból tartott hazafelé. A szemetesek mellett több virágállványt is felborított, dísznövényeket tépett ki a földből.
Szerző: SZ. M.
Az ittas sofőr teherautójával személygépkocsit lökött neki a villanyoszlopnak
2018. február 14., szerda
A békéscsabai férfi ismét balesetet okozott
Ittasan vezetett és közlekedési balesetet okozott tavaly december 29-én, a Békés megyei Nagyszénáson a 24 éves békéscsabai F. György. A férfi a Bartók Béla utcában tehergépkocsijával nekiütközött egy személyautónak, nekilökte egy villanyoszlopnak. Személyi sérülés nem történt.
Szerző: SZ. M.
Képünk illusztráció! (Forrás: internet)
2018. február 12., hétfő
A békéscsabai férfit megalapozottan gyanúsítja a győri rendőrség
Békés megyében ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit február 10-én, 21.30 óra körül Orosházán, a Szabó Dezső utcából. A férfi személygépkocsit vezetett, a szonda alkoholfogyasztást jelzett nála, majd további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei február 10-én, 23 óra körül elfogtak egy férfit, aki Békéscsabán, a Hold utcában hangoskodott, fenyegetőzött és letörte egy ott parkoló autó tükrét. A rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol garázdaság miatt büntetőeljárás indult ellene.
Szerző: SZ. M.
Vésztőnél árokba hajtott az autós
2018. február 09., péntek
Több baleset könnyű sérülésekkel
Békés megyében, február 8-án, Gyomaendrődön, a Bocskai István utca és a 46-os számú főútvonal kereszteződésében, 11.30 óra körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik jármű vezetője és utasa könnyebben megsérült.
Szerző: SZ. M.
Útkereszteződésben ütötték el a kerékpárost gyermekével
2018. február 09., péntek
Édesanyja a kerékpárján vitte, elütötték őket Békéscsabán
Teljes útlezárás volt február 8-án, 18.35 órától a 44-es számú főút Békés megyei szakaszán, Kardoson. A Csabai úton áramvezeték lógott az útra, a korlátozás a hiba és a balesetveszély elhárításáig volt érvényben. A forgalmat Szarvasnál és Kondorosnál is Gyomaendrőd felé terelték. A hibát az áramszolgáltató munkatársai elhárították, az útlezárást a rendőrség február 8-án, 20.05 órakor feloldotta.
Szerző: SZ. M.
< >