2022. június 28., kedd,  Levente és Irén
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2022. május 01., vasárnap
Tányért dobott a vendéghez
Szeghalmi italozóban a vendég a másikhoz vágta – Okányban, összeverekedtek a szomszédok, az egyik pisztolyt sütött el – Csorváson, a fiatal férfi négy embert vert – Gyulánál, este, őzzel ütközött a motoros
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Gyulán személyi sérüléssel járó balesetnél helyszíneltek, Békéscsabán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök, április 30-án – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság. Gyula külterületén, április 30-án, 20 óra körül őzzel ütközött egy motorkerékpáros férfi. A jármű vezetője és utasa is könnyű sérülést szenvedett.

Okányban, gáz-riasztó pisztollyal lőtt az egyik szomszéd a másikra. A kép illusztráció. Forrás: Police.hu

 

Békéscsabán, az Orosházi úton, április 30-án, 3.15 óra körül, egy személygépkocsi vezetője nekiütközött több táblának is. Senki nem sérült meg, de a balesetet okozó autósnál felmerült az ittasság gyanúja. A rendőrök a 45 éves, mezőkovácsházi férfit orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei a férfi jogosítványát elvették és büntetőfeljelentést tettek ellene.

 

Békés megyében, április 30-án, három helyen is garázdaság gyanúja miatt intézkedett a rendőrség. Okányban, 10.30 óra körül, intézkedtek a rendőrjárőrök, mert összevitatkozott két szomszéd és dulakodtak is egymással. Az egyiküknél egy gáz-riasztó pisztoly is volt, amit egyszer használtak is. Senki nem sérült meg. Mindkét férfit előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. A rendőrség a pisztolyt lefoglalta.

 

 Szeghalmon, 22 óra előtt néhány perccel, italozóban egy férfi tányérral megdobta a másikat, aki könnyebben megsérült. A Szeghalmi Rendőrkapitányság nyomozói a 68 éves, szeghalmi férfit garázdaság elkövetésével gyanúsítják.

 

 Csorváson 23.30 óra körül, szóváltás után egy 33 éves, csorvási férfi bántalmazott négy embert. Valamennyien nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek. A Békéscsabai Rendőrkapitányságon garázdaság gyanúja miatt indul büntetőfeljárás.

 

 

Kép: Okányban, gáz-riasztó pisztollyal lőtt az egyik szomszéd a másikra. A kép illusztráció. Forrás: Police.hu<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.