2021. január 19., kedd,  Sára és Márió
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. november 05., csütörtök
Őrizetben a kábítószer-kereskedő
Szarvasi férfitól foglaltak le anyagot, eszközöket - Késelt a békéscsabai nő
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Békéscsabán, a Kazinczy lakótelepen, november 3-án, 9.45 óra körül egy kisteherautó kerékpáros nőt ütött el, aki elesett és könnyű sérülést szenvedett. Kábítószer-kereskedelem bűntettével gyanúsítható férfit fogtak el a Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei november 3-án, Szarvason. A 26 éves férfi a gyanú szerint többeknek adott el kábítószert. A rendőrök házkutatást tartottak nála és az anyag adagolásához használt kapszulákat, digitális mérleget, őrlőt és készpénzt foglaltak le. A nyomozók előállítottak két férfit és egy nőt is, akik a gyanú szerint többször vásároltak, fogyasztottak is a szerből. A gyorsteszt valamennyiüknél kábítószer-fogyasztást jelzett. A Szarvasi Rendőrkapitányság a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható, 26 éves, szarvasi férfit őrizetbe vette, a három fogyasztó ellen kábítószer birtoklása miatt büntetőeljárást indított. A nyomozók azt is vizsgálják, hogy a terjesztő kiknek adhatott még el kábítószert - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kábítószer adagolásához használt őrlőt is lefoglaltak a rendőrök. Kép: police.hu

 

 

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság november 3-án őrizetbe vett egy békéscsabai nőt, aki áruházból lopott, több terméket akart fizetés nélkül elvinni, de az üzlet biztonsági őre tetten érte. A 21 éves nőt a rendőrkapitányság munkatársai lopás szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

  Kereskedésből származó pénzt is lefoglaltak a nyomozók. Kép: police.hu

 

 

Családi vita alakult ki egy nő és egy férfi között november 3-án, 16 óra körül. A szóváltás során a 45 éves nő egy késsel vállon szúrta az élettársát, aki könnyebben megsérült. A Békéscsabai Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt indított büntetőeljárást a békéscsabai nő ellen és őrizetbe vette.

 

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök november 3-án, 14.30 óra körül Békéscsabán, a Szent László utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. A 43 éves férfit a rendőrjárőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, további két légalkohol-mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért büntetőfeljelentést tettek ellene. Szabálysértési eljárás is indult a budakalászi férfi ellen, mert jogosítvánnyal nem rendelkezik. Újkígyóson, a Jókai utcában, 19.30 óra körül ellenőriztek a rendőrjárőrök egy újkígyósi férfit, aki kisteherautóval közlekedett. Nála is három légalkohol-mérés eredménye lett pozitív, ezért a rendőrök az 59 éves férfival szemben is feljelentést tettek és elvették a vezetői engedélyét.

 

 

 <
++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.