2021. január 19., kedd,  Sára és Márió
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. október 24., szombat
Felborult az autó Békésnél
Szalagkorlátnak ütközött a vezető - Tíz iraki Végegyházán
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Békés külterületén, október 23-án, 22.30 óra körül szalagkorlátnak ütközött és felborult egy személygépkocsi. A járműben a vezetővel együtt hárman ültek, mindhárman könnyű sérülést szenvedtek. Végegyháza belterületén, október 24-én, 6 óra előtt 5 perccel lakossági bejelentés alapján ellenőriztek a rendőrök tíz külföldit. Mindannyian iraki állampolgárnak vallották magukat, de személyazonosságukat és, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, nem tudták hitelt érdemlően igazolni. A rendőrök előállították őket a Battonyai Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellenük - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Felborult Békésnél az autó, a vezető és két utasa könnyebben sérült meg. Kép: police.hu

 

 

 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság október 23-án őrizetbe vett egy pusztaottlakai férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Békéscsabai Járásbíróság korábban egy évre eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök Pusztaottlakán, a Délbékési úton állították le és igazoltatták az autó vezetőjét. A 32 éves férfit a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök október 23-án, 10.15 óra körül Telekgerendás külterületén. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A férfit előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol újabb két légalkohol-mérés erősítette meg az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető-feljelentést tettek ellene.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.