2020. október 24., szombat,  Salamon
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. szeptember 02., szerda
Győztek a szarvasi polgárőrök
A Békés megyei verseny döntője Mezőberényben
Szerző: Sz. M.
A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a Békési Városi Baleset-megelőzési Bizottság augusztus 29-én rendezte meg a XVI. Polgárőr Közlekedésbiztonsági Verseny megyei döntőjét Mezőberényben. A versenyzőket Hudák Pál r. ezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese köszöntötte. A polgárőrök elméleti és gyakorlati feladatokban mérték össze tudásukat, tesztet töltöttek ki, és ügyességi pályán is bizonyítottak. Az eredményhirdetésen Ladányi Zoltán r. ezredes, a Békési Rendőrkapitányság vezetője köszönte meg a polgárőrök munkáját és versenyen nyújtott teljesítményüket - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az országos versenyen Jansik István és Pljesovszki János képviseli Békés megyét. Kép: police.hu

 

 

 

A legeredményesebb a Szarvasi Rendőrkapitányság Jansik István, Pljesovszki János, Bere István és Tusjak Tamás polgárőr csapata volt. A második helyen a békéscsabai polgárőrök végeztek, csapatuk tagja Szász Róbert, Roszik László, Szász Pál és Óvári Attila. A harmadik helyezett a Békési Rendőrkapitányság csapata lett Gál Ferenc, Kovács János, Balog László és Nemes Márton részvételével. Az egyéni összetett verseny első és második helyezettje is a Szarvasi Rendőrkapitányság összeállításában versenyző polgárőrök közül került ki, Jansik István és Pljesovszki János személyében. A dobogó harmadik fokára Roszik László, a Dobozi Polgárőr Egyesület tagja állhatott.

 

A szeptember 12-i, budapesti XVI. Polgárőr Közlekedésbiztonsági Verseny országos döntőjén Jansik István és Pljesovszki János képviseli Békés megyét.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.