2020. október 21., szerda,  Orsolya
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. szeptember 02., szerda
Oda-vissza sebesen
Gyorshajtók Békéscsabán és környékén
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Békéscsabán és környékén 8 óra alatt 116 gyorshajtót mért be a rendőrség sebességmérő műszere. Volt, aki rövid időn belül kétszer is a megengedettnél jelentősen gyorsan hajtott. Több, mint száz gyorshajtóról készített felvételt nyolc óra alatt a rendőrség sebességmérő műszere augusztus 27-én, Békéscsabán és a város külterületén. A 116 jármű között volt olyan, amely rövid időn belül kétszer, jövet-menet jelentősen túllépte a sebességhatárt - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ez az autós a 90 km/óra helyett 161 km/óra sebességgel hajtott. Kép: police.hu

 

 

 

Egy járművezető Békéscsabán, az Orosházi úti felüljáron 50 km/óra helyett 83 km/óra sebességgel haladt. Egy másik autós sebessége a 47-es számú főúton, a lakott területen kívül megengedett 90 helyett 161 km/óra volt, amikor a traffipax felvételt készített róla.

 

A rendőrség rendszeresen végez közúti ellenőrzéseket, hogy a szabálytalankodókat kiszűrje a forgalomból, de a balesetek, tragédiák megelőzéséért legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek. Tartsák be a szabályokat, közlekedjenek türelmesen, figyelmesen - kéri a rendőrség.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.