2020. augusztus 7., péntek,  Ibolya
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2020. június 12., péntek
Elismerések az ügyészség napján
Dr. B. Nagy Barbara Magyar István-díjas - Békés megyei elismerések
Szerző: Sz. M.
Az első magyar királyi ügyészségi törvény 1871. évi kihirdetésének, és ezzel az önálló ügyészségi szervezet létrehozásának az emlékére 1991. óta minden év június 10-én ünnepli az ügyészi szervezet a Magyar Ügyészség Napját. A koronavírus-járvány miatt ebben az évben a központi és a helyi ünnepség elmaradt, azonban a kiemelkedő munkát végzők idén is részesültek a legfőbb ügyész által alapított elismerésekben. A Békés megyében szolgálatot teljesítő ügyészségi alkalmazottak közül a legfőbb ügyész kiemelkedő színvonalon és hivatástudattal végzett eredményes szakmai munkájáért Magyar István-díjban részesítette dr. B. Nagy Barbara főügyészségi ügyészt, sajtószóvivőt - tájékoztatott a Békés Megyei Főügyészség.

A Békés Megyei Főügyészség épülete Gyulán. Fotó: Szőke Margit - vitalap.hu

 

 

 

Magyar István-díj annak az ügyészségi alkalmazottnak adományozható, aki szakmai munkáját hivatástudattal és tartósan magas szakmai színvonalon végzi, vagy az ügyészség eredményes működését jelentős szakmai feladat végrehajtásával előmozdította.

 

 

 

 Dr. B. Nagy Barbara Békés megyei főügyészségi ügyész, sajtószóvivő. Kép: Magyarország ÜgyészségeDr. Berg Márta megbízott főügyész a legfőbb ügyész nevében a megyei ügyészi szervezet négy munkatársának adományozott Eredményes Munkáért Oklevél elismerést.

 

Dr. Molnár Dóra orosházi járási ügyészségi és dr. Tihanyi Nóra szarvasi járási ügyészségi alügyészek az előző évben megrendezett ügyészségi szakmai-tudományos konferencián együtt elért kiemelkedő eredményükért kaptak elismerét.

 

Lelkiismeretesen, magas színvonalon végzett munkájáért kapta meg az oklevelet Zajaczné Czudar Tímea békéscsabai járási ügyészségi irodavezető.

 

Hosszú időn át lelkiismeretesen, megbízhatóan végzett munkájáért vette át elismerését Bihari Mihály főügyészségi gépjárművezető.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 <
++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.