2020. június 6., szombat,  Norbert és Cintia
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2019. december 19., csütörtök
Meglopta vendéglátóját
A sárrétudvari férfi interneten ismerkedett meg a gyulai nővel - Balesetek Békés megyében
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, december 17-én, Mezőberény külterületén, 5.45 óra körül egy személyautó letért az útról, majd táblának és oszlopnak ütközött. A balesetben a jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett. Sarkadon, az Anti úton, 14 óra körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és árokba csúszott. Az autót vezető férfi könnyebben megsérült. Három órával később Békéscsabán, a Fiumei út és a Kereki út kereszteződésében szintén letért az útról és oszlopnak hajtott egy személygépkocsi, a jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Kétegyházán, a Széchenyi utca és a Bocskai utca kereszteződésében, 17.30 óra körül személyautó vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és összeütköztek. A biciklisnél felmerült a gyanú, hogy ittasan közlekedett, a mentők könnyű sérüléssel vitték kórházba. Békéscsaba külterületén, 21.30 óra körül személygépkocsi elütött egy kerékpárost, aki súlyosan megsérült.

Sarkadon árokba csúszott az autós. Kép: police.hu

 

 

 

Békés megyében a rendőrség december 16-án és 17-én három ittas járművezetés gyanúja miatt indult nyomozás iratait továbbította az ügyészségre.  Az egyik büntetőeljárás egy orgoványi férfi ellen indult, aki október 12-én, 23.45 óra körül személygépkocsival közlekedett Dévaványán, a rendőrök a Gyomai út és a Mezőtúri út kereszteződésében igazoltatták. A másik ügy gyanúsítottja egy gyomaendrődi férfi, aki október 22-én, 17.45 óra körül szintén személygépkocsit vezetett és a rendőrök Gyomaendrődön, a Petőfi utcában állították le. A harmadik esetben előállított csorvási férfi november 29-én este, Csorváson, a Gremsperger József utcában segédmotoros kerékpárral ment. A helyszíni, pozitív eredménnyel végződött szondáztatás után az orgoványi férfit a rendőrjárőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték, majd elvették a jogosítványát. A másik két járművezető esetében két-két újabb légalkohol-mérést végeztek, amelyek szintén megerősítették az ittas járművezetés gyanúját. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki alkoholt fogyasztott, ne vezessen, mert ezzel növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát, veszélyezteti magát, utasait és közlekedő partnereit.

 

Ugyancsak ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök december 15-én, Békéscsabán és Gyomaendrődön. Békéscsabán, a Bartók Béla úton 1.15 óra körül egy személygépkocsi vezetőjénél mutatott pozitív értéket az alkoholszonda. Gyomaendrődön, 16.30 óra körül szintén egy személygépkocsival közlekedő férfinél lett pozitív a légalkoholmérés eredménye. Őt a Selyem út és az Apponyi utca kereszteződésében igazoltatták. A rendőrök mindkét férfit előállították, bevonták a vezetői engedélyüket és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

 

Lopással gyanúsítható férfit állítottak elő december 16-án a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei.  A 70 éves férfi egy békéscsabai áruházban a táskájába rejtett több tárgyat, amelyeket fizetés nélkül akart elvinni. A boltban az egyik termék áruvédelmi jelzője bejelzett, így az üzlet biztonsági őre a férfit tetten érte és a rendőrök megérkezéséig visszatartotta. A rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene.

 

A Gyulai Rendőrkapitányság december 16-án lopással gyanúsítható férfit állított elő. A 30 éves sárrétudvari férfi az interneten megismerkedett egy gyulai nővel, és néhány napot nála töltött. Aztán, december 9-én, amikor a nő aludt, elment és magával vitte vendéglátója megtakarított pénzét, több százezer forintot. A rendőrség a férfi ellen büntetőeljárást indított.

 

A magyar rendőrök átadták a román hatóság munkatársainak az öt libanoni állampolgárt, akiket december 16-án 8 óra körül, Lőkösháza külterületén fogtak el. A rendőrök előállították őket a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltségre, majd meghallgatásuk után, december 16-án, 19 órakor átadták a határsértőket a román hatóság képviselőinek.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.