2020. szeptember 21., hétfő,  Máté és Mirella
 
 
 
 

Címlap

[S a többi...]
2019. november 12., kedd
Rendőrök lehetnek
Békés megyében is várják a pálya iránt érdeklődőket - Nyílt napok diákoknak, szakmai tájékoztatók felnőtteknek
Szerző: Sz. M.
Békés megyében is folyamatosan várja a rendőrség a rendőri hivatás iránt érdeklődők jelentkezését. A rendőrök több településen is tartanak tájékoztatót a hivatásos szolgálatról, a rendőrség feladatairól, a rendőrök munkájáról. A Gyomaendrődi Járási Hivatalban november 8-án, 9 és 10 óra között, míg a Mezőkovácsházi Hunyadi János Gimnáziumban 9 és 12 óra között lehetett információt kérni a rendőrség szakembereitől a jelentkezés feltételeiről. November 12-én, 10 óra és 11 óra között a Szarvasi Járási Hivatalba, november 13-án, 9 óra és 10 óra között a Mezőkovácsházi Járási Hivatalba, majd november 14-én, 9 óra és 12 óra között a Gyulai Járási Hivatalba látogatnak el a rendőrség munkatársai, akik a rendészeti oktatásról tájékoztatókkal, információkkal, a rendőri pálya iránt érdeklődőknek tanácsadással is szolgálnak - tájékoztatott a Békés Megyei rendőr-főkapitányság.

Kép: Police.hu

 

 

 

A rendőri munkáról és a jelentkezés feltételeiről a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatánál is lehet érdeklődni, a telefonszám: 66/ 523-700. Békés megye valamennyi rendőrkapitányságán és határrendészeti kirendeltségén is fogadják a jelentkezőket. A Facebookon a „Legyél Te is rendőr” profil naponta friss posztokkal mutatja be az érdeklődőknek a rendőri munka különböző szakterületeit.

 

Novemberben az adyligeti, a körmendi, a miskolci és a szegedi szakgimnáziumok is várják a rendőri hivatás iránt érdeklődő diákokat. A nyílt napokon a fiatalok a felvételi eljárás sajátosságain túl tájékoztatást kapnak a képzés rendszeréről és betekinthetnek a rendőri szervezetek munkájába is. A tanintézmények számos színes programmal várják a diákokat, akiknek a nyílt napokon lehetőségük nyílik a taktikai és alaki bemutatók megtekintésére, tájékoztatást kapnak többek között a felvételi eljárásról, az erőnléti követelményekről, és részt vehetnek fegyverzettechnikai bemutatón is. 

 

A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium november 15-én nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt, november 21-én, Adyligeten nyílik lehetőségük a diákoknak a rendőrhivatást közelebbről megismerni. November 27-én, Körmenden, november 28-án, Szegeden várják azokat, akik a szakma iránt elhivatottságot éreznek, és szeretnének a rendőrség kötelékébe tartozni . 


Nyílt nap a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.