2020. január 27., hétfő,  Angelika
 
 
 
 

Címlap

[S a többi...]
2019. augusztus 05., hétfő
Mi ez az újabb bűnügy, mely érinteni látszik az orosházi önkormányzatot?
A rendőrség megerősíti a tényt, de részleteket nem árul el
Szerző: Kiss A. János
Az utóbbi hónapokban (ha még nem régebben, de mindenesetre Simonka György fideszes országgyűlési képviselő súlyos bűncselekményekkel történt meggyanúsítása óta) már szinte hozzászokhattunk, hogy bűncselekmények felderítésére érkeznek rendőrök Orosháza önkormányzatához, polgármesteri hivatalához illetve egyes intézményeihez. Most újabbakról kaptunk megbízható, de ellenőrizetlen híreket. Ezért fordultunk a Békés Megyei Rendőr-főkapitánysághoz.

Képünk illusztráció! (Forrás: www.oroshaza.hu)„Orosházán „keringő” információk szerint 2019. augusztus 1-jén, csütörtökön két olyan nyomozási cselekmény is történt Orosházán, mely Orosháza Város Önkormányzatát és/vagy annak polgármesteri hivatalát (is) érintette. Állítások szerint az eljárásokat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya folytatta.

 

Tisztelettel érdeklődünk, hogy valóban megtörténtek-e a szóban forgó – az orosházi polgármestert is érintő – meghallgatások, végeztek-e iratlefoglalásokat, illetve milyen jogi minősítésű, milyen szervezeteket célzó ügyekről van szó?” – írtuk a számukra küldött levelünkben.

 

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság kérdéseinkre adott válaszát teljes terjedelmében közöljük:

 

„A Békés Megyei Rendőr-főkapitánysághoz érkezett kérdésével kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:

 

Az ön által említett ügyben a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya folytat nyomozást hűtlen kezelés gyanúja miatt. A büntetőeljárás során gyanúsított kihallgatására válaszadásunk időpontjáig nem került sor. A folyamatban lévő eljárásról további információt nem áll módunkban nyilvánosságra hozni.”<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.