2019. június 19., szerda,  Gyárfás
 
 
 
 

Címlap

[Sport]
2018. szeptember 05., szerda
Arcél 3.
A Vendéglős: Asztalos Gyula
Szerző: Fehér Károly
A Ménesbirtok Nóniusz Étterme a világbajnokság idején is – Gundel Károly a magyar vendéglátás első mesterének szavaival élve – „a jó ízek, a békés örömök, a hangulatos esték” helyszíne.

Nonius_Hotel.jpg

 

kicsi-Asztalos_Gyula.jpgA házigazda-vendéglős Asztalos Gyula és csapatának tennivalói a világbajnokság idején megsokszorozódnak. A hivatalos személyek, a hajtók és kísérőik, a versenyszervező-személyzet, a „Magyar Est”, baráti találkozó, a fogadás vendégeinek színvonalas, közmegelégedést kiváltó kiszolgálása a feladat. Ez a világbajnokság közel egy hete alatt mintegy ezer vendég.

 

A Vendéglős 2012 óta vezeti a Nóniuszt. Turizmus (egészség-wellness) szakon diplomázott. Végig járta a ranglétrát. Számos díj, köztük a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség „Éttermi Mestere” cím munkájának színvonalát és elismerését jelzi. A szakma utánpótlás tanításában, nevelésében vesz részt.

 

A kétszáz éves platánfák, a lovak látványa és nyerítése, a Hild János és Jung József alkotta épületek Monarchiabeli hangulata ragad meg, amikor leülsz a Nóniusz teraszára.

 

Emellett persze a környéken, valamint a helyben előállított alapanyagokból készített ételkülönlegességek, valamint a Vendéglős és munkatársainak udvariassága teszi teljessé a vendéglátást.

 

A világbajnokság napjaiban aligha lesz a Nóniuszban üres asztal!<
++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.