2019. július 20., szombat,  Illés
 
 
 
 

Címlap

[S a többi...]
2018. július 07., szombat
Békésben (még) békésen tiltakoznak
A vízügyi közszolgáltatók sem hajlandók csendben tűrni?
Szerző: K. A. J.
Miskéri László, az Alföldvíz Szakszervezet titkára aláírásával, július hatodikai dátummal egy Békéscsabán született tiltakozást juttattak el a különféle médiumokhoz. Ennek szövegét közöljük teljes terjedelmében.

A kép az Alföldvíz Szakszervezet egy évvek ezelőtti demonstrációján készült. A mikrofon mögött: Miskéri László (Forrás: LIGA Szakszervezetek)

 

Tiltakozás!

 

A vízi közmű szolgáltató ágazatot sújtó, diszkriminatív intézkedések oda vezettek, hogy a szolgáltat ó cégek a gazdasági szakadék szélére kerültek. Az ágazatban foglalkoztatott munkavállalók, így az ALFÖLDVÍZ Zrt. munkavállalói is , mélyen a nemzetgazdasági átlag alatti jövedelemmel rendelkeznek. Az ágazatot jellemző alacsony jövedelmeket a kormány tervezett intézkedése még tovább kívánja sújtani, a béren kívüli juttatások kivezetésével, gyökeres átalakításával. Munkavállalói jövedelem része a kafetériában adott juttatás. Ennek megvonásával, elemeinek csorbításával ez a jövedelem csökken.

 

Az ALFÖLDVÍZ Szakszervezet tiltakozik a tervezett intézkedés végrehajtása ellen, minden törvényes eszköz felhasználásával a szabad véleménynyilvánítás lehetőségeivel kifejezzük tiltakozásunkat.

 

Csatlakozunk a Vízügyi Közszolgáltatási Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VKDSZ) által kezdeményezett véleménynyilvánításhoz, a Szakszervezeti Konföderációk akcióihoz.”<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.