2020. október 1., csütörtök,  Malvin
 
 
 
 

S a többi...

[S a többi...]
2020. január 27., hétfő
Szatmári Orsi énekesnő, ének-korrepetitor a Sztárportréban!
(VIDEÓINTERJÚ)
Szerző: sztarportre.hu – Molnár Szabolcs
„Elfogadom azt, ha nem leszek anya, mert akkor nekem ebben az életben valamit gyermek nélkül kell megtanulnom. Még nem tudhatom, hogy van-e rá lehetőségem, mert nincs hozzá potenciális alany – mondja Szatmári Orsi.

Szatmári Orsi

 

Nem tudom, milyen meddőnek lenni, és nem tudom milyen elveszíteni egy gyermeket, csak azt tudom, hogy valami miatt nagyon foglalkoztat ez a dolog. Készülök ebben a témában hamarosan valamire, ami – bízom benne –, hogy hitet vagy reményt tud majd adni.

 

44 év alatt a legnagyobb megtapasztalásom az elfogadás, hogy minden úgy van jól, ahogy van. Minden okkal történik, és nem tudjuk megváltoztatni a sorsunkat. Tudunk tenni érte, hogy jobb legyen, de a görcsös akarás mindig a dolgok ellentétét váltja ki – úgy vettem észre. Ez nem azt jelenti, hogy felteszem a kezem, és lesz, ahogy lesz! Maximálisan megteszek nap, mint nap mindent azért, hogy egy ép testben, ép lelket köszöntsek minden reggel a tükörben.

 

Én így vagyok teljes, hogy tanítok is.

 

Szoktam mondani, hogy énekesnő vagyok, aki segít énekessé nevelődni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy tőlem szeretnének tanulni. Ettől vagyok Szatmári Orsi, hogy van ez az énem is, és a következő években is ezen fogok dolgozni, hogy a kettő alkosson tökéletes egységet.”

 

Forrás: https://sztarportre.hu/

A teljes beszélgetés itt: https://youtu.be/11sImlMHpCU

 

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.