2020. július 15., szerda,  Henrik és Roland
 
 
 
 

S a többi...

[S a többi...]
2019. november 27., szerda
Endrei Judit a Sztárportréban!
(VIDEÓINTERJÚ)
Szerző: sztarportre.hu – Molnár Szabolcs
Endrei Judit: „Ma azt mondom, hogy nem szabad az életet egyetlen lapra feltenni. Anno, számomra csak a televízió létezett, semmi máson nem gondolkoztam. Mióta kiléptem a televízióból, sokfelé mozdulok. Mindenképpen azt mondom, hogy kell sok mindenre nyitottnak lenni. Úgyis van egy főcsapás.”

Endrei Judit

 

A beszélgetésben Endrei Judit elmondta: „Kicsit félve mondom ki, de ebben benne van az is, hogy így a felszínén maradok a dolgoknak. Vágynék az elmélyülésre, de annyira kíváncsi természet vagyok... Amikor azt mondom, hogy nem szabad egyetlen lapra feltenni mindent, akkor a megélhetésre gondolok.”

 

Mivel másokat mindig erre biztatott, ő is megtette:

 

„Amikor jött az ötlet egy televíziótól, hogy kezdjek el újra képernyőre kerülni, abban az időben én a komfortzónámon belül voltam. Az első gondolatom az volt, hogy szabad-e nekem 20 év szünet után újra képernyőre menni? Az segített a döntésben, hogy belegondoltam: ha másokat én is mindig arra ösztönzök, hogy lépjenek ki a komfortzónából, akkor nekem is meg kell tennem.”

 

„Anno az én tévém” címmel jelent meg nemrég Endrei Judit új könyve, melyben lehull a lepel, kiderül hogyan oldódtak annak idején a gátlások...

 

Forrás és további részletek: https://sztarportre.hu/

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.