2019. december 15., vasárnap,  Valér
 
 
 
 

S a többi...

[S a többi...]
2019. augusztus 03., szombat
Csézy a Sztárportréban!
(VIDEÓINTERJÚ)
Szerző: sztarportre.hu – Molnár Szabolcs
„Nagyon igyekszem összetartani a mi kis családunkat. Kevés dolog marad meg az emberben, ha majd visszapörgeti az élete filmjét, de a család az ilyen."

Csézy (Csézi Erzsébet)

 

Testvér, szülő, nagyszülő

 

Csézy és testvére között nagy a korkülönbség, különleges a kapcsolatuk. „Azt hitték, hogy az én gyermekem, amikor tologattam a babakocsiban, mert 15 év van köztünk. Édesanyám énektanár, neki köszönhetem, hogy énekesnő lettem. Otthon mindig énekeltünk, és utána zeneiskolába is beadott.” A nagymama 85 éves koráig volt vállalkozó. Ő tanította a hímzést, a hagyományőrzést, és a szerelem kapcsán is fontos tudnivalókkal látta el Csézyt.

 

„Szerintem minden embernek van egy olyan kapcsolata valakivel gyermekkorában, amit nem tud igazából megmagyarázni, de olyan közeli és mély, amiből csak egy van. Nekem a nagyival ilyen kapcsolatom volt. Sokszor gondolkozom, hogy egy-egy dolog kapcsán mit gondolna ő, és abszolút tudom, hogy mit mondana. A férjemmel nagyon jól kiegészítjük egymást, mindketten mérleg jegyűek vagyunk. Én negyven vagyok, ő ötvennyolc. Ő nem akarja megváltani a világot, tudja, hogy mi az, ami felé halad, én viszont még nagyon lobbanékony vagyok. Mindig arra tanít, hogy csak szemlélődjek.”

 

Csézy aktuális dala a Pillangó. Ez a második olyan dal az énekesnő életében, amelynek a szövegét ő szerezte.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.