2019. október 17., csütörtök,  Hedvig
 
 
 
 

S a többi...

[S a többi...]
2019. július 01., hétfő
Marcellina a Sztárportréban!
(VIDEÓINTERJÚ)
Szerző: sztarportre.hu – Molnár Szabolcs
Évtizedekig tartó világjárás után Marcellina itthon tevékenykedik, követőihez pedig új youtube-csatornáján keresztül szól rendszeresen: a Marcellina VLog-on.

Marcellina

 

„Tulajdonképpen ahol én megfordultam, Svájctól kezdve Las Vegasig, mindenhol olyan kreatív munkát végeztünk, amitől szárnyal az ember, és én szó szerint a plafonon mentem, és úgy szaxofonoztam.

 

Az édesapámmal mindig nagyon szoros kapcsolatom volt. Az itthoni fellépéseimre, 85 éves koráig mindenhova elkísért – hála Istennek, teljesen egészséges volt. Mindig a kislánya maradtam. A szeretet, amit adott, nagyon nagy magabiztosságot adott nekem az életben. Amikor megszűnt ez az erő, amit adott (90 éves korában ment el), akkor én szó szerint elvesztem. Hirtelen az lett az érzésem, hogy semmi erőm nélküle. Ezt vissza kellett nyernem, és ez 2 év alatt sikerült. Ő adta azt az erőt, hogy bármi is történik, talpra kell állni.”

 

 

Marcellina a zenésztársa elvesztéséről is beszél, és arról az útról, hogy hogyan jutott el a meg nem értéstől a megbocsátásig. „Nem tudtam megérteni az ő problémáját, és fel voltam háborodva, hogy itt hagyja a kislányát, az egész közeget és mindent.”

 

A teljes beszélgetés a Sztárportréban! Forrás: https://sztarportre.hu/

 

 

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.