2019. szeptember 23., hétfő,  Tekla
 
 
 
 

S a többi...

[S a többi...]
2019. június 10., hétfő
Pataki Zita a Sztárportréban!
(VIDEÓINTERJÚ)
Szerző: sztarportre.hu – Molnár Szabolcs
Kifutunk az időből? Jön a baba? Válaszok Pataki Zitától.

Pataki Zita

 

Pataki Zita: „Azért csináltuk a férjemmel az Utolsó lombik című videó sorozatot, mert segíteni szeretnénk. Amikor egészséges huszonévesek vagy harmincévesek szeretnének babát, várják, hogy majd talán ebben a hónapban sikerül, és nem jön, már az is nagyon nehéz.

 

Azok a hölgyek, akik egyetemre mennek, 23-24 évesek, mire végeznek, és ha szakvizsgáznak, akkor még több év elmegy. Ezután indul a küzdelem azért, hogy legyen egy jó lakás, munkahely, és ha utána végre megtalálod a társad, akkor nála is ugyanez a helyzet. Vársz, hogy majd eljön a megfelelő pillanat, és közben telik az idő.

 

Nagy felelősségük van a szülőknek, akiknek huszonéves gyermekeik vannak. Beszélgessenek a jövőről! Szeretnél-e kisfiam családot? Milyen legyen az a feleség?

 

Egy nő életében egy gyermek teljesen megváltoztatja az élete addigi folyását. A nőnek nagyon biztosnak kell lennie a férfiban. És akkor most már a férfiakról beszélünk: mennyire határozottak, és mennyire akarnak huszonévesen családot?

 

Elsősorban azért mégiscsak a férfi lesz a családfenntartó, a nőnek nagyon nagy biztonságra van szüksége. Nagyon sok nő ezt keresi a férfiakban: el tud-e majd engem, bennünket tartani? Amikor harmincas korúak találkoznak, ott a férfinak már komoly felelőssége van: ha nem gondolja komolyan azzal a harmincas nővel, akkor engedje el.

 

35 fölött radikálisan visszaesik egy nő termékenysége. Ma Magyarországon, ha egy nő betölti a 38-at, azonnal mehet lombikra, és a kora miatt előre is veszik."

 

Az interjú egésze itt található meg: : https://sztarportre.hu/

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.