2020. június 6., szombat,  Norbert és Cintia
 
 
 
 

S a többi...

[S a többi...]
2019. május 14., kedd
Dr. Domján László (orvos és agykontrolloktató) a Sztárportréban!
(VIDEÓINTERJÚ)
Szerző: sztarportre.hu – Molnár Szabolcs
Dr. Domján László: „A 13. században élt egy költő és spirituális tanító, Rúmí. Nagyon bölcs, és mély látású ember volt. Van két olyan mondata, amit Eckhart Tolle-tól (megvilágosodott spirituális tanítótól) hallottam: Isten nyelve a csend. Minden egyéb: hibás fordítás.”

Dr. Domján László

 

A csend világnapjáról (május 25-26):

 

„Nagyon örülök ennek a kezdeményezésnek, ami egyébként Prágából indult. Világszerte többen-kevesebben 25 órán keresztül csendben lesznek. Vannak olyanok, akik agykontrollt használnak, vannak, akik imádkoznak, vannak olyanok, akik energiával gyógyítanak, de mind jó szándékú emberek, akik szeretnék jobbá, békésebbé tenni a világot. A közös nevező a csend.

 

Amikor elcsendesedünk, amikor leáll az elménk, vagy legalább nem zakatol, akkor összhangba kerülünk a lelkünkkel. Május 25-én, szombaton délben kezdjük a csendet. Terveink szerint négyszázan fogunk egy csoportban csendben meditálni, és békés, szerető gondolatokat küldeni. Én főleg imádkozni fogok. Hitünk szerint ez pozitívan fog hatni a többi emberre is, és egy fokkal nyugodtabbak, békésebbek lesznek.”

 

A vallásról – agykontrollról:

 

„A vallás és az agykontroll szerintem összefér egymással, de megértem azokat is, akik ezt megkérdőjelezik, mert úgy értelmezik, hogy az agykontroll arra tanítja az embereket, hogy akarhatnak bármit, azt meg lehet szerezni. Nem lehet megszerezni mindent. Nem lehet mindent elérni, de jobban tudjuk kiaknázni a bennünk lévő lehetőségeket.

 

Magyarországon minden oktató úgy tanítja, ezért én kezeskedem, hogy összhangban kell lenni a gondviseléssel. Bármit elképzelhetsz, bármilyen célt programozhatsz, de hozzá kell tenni a végén, hogy az történjen az ügyben, ami mindenki számára a legjobb. Én úgy szoktam mondani: legyen meg Isten akarata.

 

Életem egyik legnagyobb élménye az volt, amikor egyszer leültem relaxálni, elcsendesedtem, és hirtelen megszűnt a tér, az idő, és valami hihetetlen örömérzés járt át, folytak a könnyeim, és úgy éreztem, hogy még soha nem voltam ennyire közel Istenhez.”

 

Az ajánló forrása (ahol az interjú egésze megtekinthető):

https://sztarportre.hu/

 

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.