2019. június 26., szerda,  János és Pál
 
 
 
 

S a többi...

[S a többi...]
2019. január 10., csütörtök
Mária főhadnagy – koprodukcióban
Három színház közösen állítja színpadra Huszka Jenő Mária főhadnagy című operettjét, az olvasópróbák január 7-én kezdődtek a Budapesti Operettszínházban.
Szerző: Niedzielsky Katalin (Békéscsabai Jókai Színház)
A Békéscsabai Jókai, a Budapesti Operett- és a Veszprémi Petőfi Színház együttműködéseként láthatja tavasztól a közönség három városban a népszerű operettet. Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulójára készülő programsorozat díszelőadását 2019. március 14-én tartják Békéscsabán, szeptemberben Veszprémben játsszák Huszka Jenő művét, 2020 márciusában pedig a Budapesti Operettszínházban.

Képünk illusztráció! (Forrás: Békéscsabai Jókai Színház))

 

A magyar operett műfaját és Huszka Jenő művészetét népszerűsítő előadásban több társulat közreműködik, a főbb szerepekben Lévai Enikőt, Galambos Lillát, Barkóczi Sándort, Domoszlai Sándort, Kalocsai Zsuzsát láthatja a közönség. A díszletet, a jelmezeket a Budapesti Operettszínház biztosítja, a rendező Seregi Zoltán, a producer Bozsó József. A próbák hétfőn kezdődtek, a Jókai Színházból Szőke Pál, Tomanek Gábor és Lakatos Viktória lép fel az előadásban.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.