2019. június 26., szerda,  János és Pál
 
 
 
 

S a többi...

[S a többi...]
2018. december 23., vasárnap
Sztárportré Koltai Róberttel
Nagy utazás – Batang felé – Sose halunk meg
Szerző: sztarportre.hu – Molnár Szabolcs
Koltai Róbert a Sztárportréban beszélt a Batang felé című színpadi műről: „A darab nem egyszerűen az öregedésről szól, hanem tulajdonképpen út a demencia felé. A darab elején az egyik főszereplő még tud intézni mindenféle dogot, de a darab végére elérünk oda, hogy már csak az álmaiban él, és azokba kapaszkodik. A darabot Gaál Ildi rendező találta, az ő ötlete volt, hogy csináljuk meg, és nagyszerűen meg is rendezte. Fura, hogy pont az életből kikopni készülő figurát játszom, akinek bizony tényleg küzdelem a koncentráció."

Koltai Róbert

 

Megjelent a Sose Halok meg? című könyv, kérdőjellel a végén. „Egyenlőre nem érzem, hogy vége lenne” – mondta Koltai Róbert. Hangilag, képileg felújították a Sose halunk meg című filmet:

 

„Szinte beleborzongok, ha arra gondolok, hogy mi lett volna, ha ez a digitalizálás meg lett volna már akkor, amikor az Oscar-díjért mentünk. Csupa jó kritikát kapott így is a film, még a mono hangzás ellenére is. Így is megvette az amerikai HBO, és sokszor vetítették Amerikában.”

 

Januárban az 50+ Táncdalfesztivál című koncerten Koltai Róbert a Nagy utazás című dalt fogja előadni: „Ez nagyon nagy megtiszteltetés, mert kimondhatom, hogy 20 évig tanultam ezt a dalt, amíg el mertem énekelni nyilvánosság előtt.”

 

Nézzék meg a teljes beszélgetést is!

 



<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.