2019. június 27., csütörtök,  László
 
 
 
 

S a többi...

[S a többi...]
2018. október 10., szerda
Sztárinterjú Szentpéteri Csillával
(VIDEÓINTERJÚ)
Szerző: sztarportre.hu – Molnár Szabolcs
Szépségkirálynő volt egykor, azóta is helyén van az esze, a szíve, a tehetsége…

Szentpéteri Csilla

 

Szentpéteri Csilla: „Egyszer valaki megfogalmazta velem kapcsolatban, hogy ösztönösen tudatos, vagy tudatosan ösztönös vagyok.

 

A szüleim mindketten nagyon határozottak és céltudatosak voltak mindig, ezt láttam otthon, de én inkább emocionális lény vagyok. Lehet, hogy néha védekezésképp vagyok túl határozott, vagy túl erősnek tűnő, mert nem szeretnék erőtlennek, vagy védtelennek látszani. Nem szeretem, ha látják az emberek a kudarcaimat, mert jómagam sem szeretem. Kevés volt az életemben, de azok nagy kudarcok voltak.

 

Azt szeretem, ha az emberek jókedvűnek látnak, mediterrán alkatnak, és ha azt mondják, hogy jó ránézni erre a nőre, mert nevet, pozitív a kisugárzása van, vagy mert olyan erős, és szereti az életet. Én ezzel szeretnék példát mutatni, és a zenéimből is leginkább ez sugárzik.

 

Mondták már, hogy a hajam szála is porzik a dinamizmustól a színpadon, ugyanakkor pont a koncerteken láthatják az emberek a filozofikus arcomat, a vágyakozót, vagy a titokzatos Csillát, mert ott mesélek is ezekről.”

 

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.