2019. április 22., hétfő,  Csilla és Noémi
 
 
 
 

S a többi...

[S a többi...]
2018. szeptember 10., hétfő
Polgárőrök Mezőberényben
Békés megyei közlekedésbiztonsági verseny
Szerző: SZ. M.
A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a Békési Városi Baleset-megelőzési Bizottság szeptember 8-án, Mezőberényben rendezte meg a XIV. Polgárőr Közlekedésbiztonsági Verseny megyei döntőjét. A versenyzőket Jakusovszki Zoltán rendőr alezredes, a Mezőberényi Rendőrőrs parancsnoka köszöntötte. A rendezvényen részt vett Pelleg József rendőr alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője is. Mindketten elismerően szóltak a polgárőr szervezetek tagjainak rendőrséget segítő, önkéntes munkájáról.

A gyakorlati pálya a versenyen

 

A verseny célja, hogy a polgárőrök felfrissítsék közlekedési ismereteiket. A megmérettetésen a versenyzők elméleti feladatokat, tesztet oldottak meg, majd a gyakorlatban, erre a célra kialakított pályán is próbára tették ügyességüket.

 

Egyéniben Jansik István lett az első, a második helyen Pljesovszki János végzett. Mindketten a Szarvasi Polgárőr Egyesület tagjai, ők képviselik majd Békés megyét a szeptember 29-i, budapesti országos döntőn. Harmadik helyezett lett a gyulai Pintér Sándor, negyedik helyen végzett a mezőberényi Nemes Márton, az ötödiknek járó díjat a békéscsabai Óvári Attila vehette át.

 

A csapatversenyben az Orosházi Rendőrkapitányságot képviselő polgárőrök szerepeltek a legjobban. Első helyezett lett a Gádorosról érkezett négyes, Horváth János, Prozlik Sándor, Prohászka Lajos és Bakos András. A harmadik helyen a szintén az orosházi térségből érkezett kardoskúti polgárőrök, Őzse Richárd, Németh Nándor, Valaczkai Mónika és Csekő Rita végeztek. Második helyezést ért el a Békéscsabai Rendőrkapitányság békéscsabai és csabaszabadi polgárőrökből álló csapata, amelynek tagja Kesjár Mátyás, Kesjárné Erős Erzsébet, Kulcsár Tibor és Harangozó Róbert volt.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.