2019. március 26., kedd,  Emánuel
 
 
 
 

S a többi...

[S a többi...]
2018. július 31., kedd
Kemény verseny 24 órában
Győztes: a Békés megyei rendőrök csapata az országos megmérettetésen
Szerző: SZ. M.
A IV. Országos Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály (MEKTA) kombinált szituációs lő- és intézkedéstaktikai versenyt Veszprém megyében, Csopakon rendezte meg az Országos Rendőr-főkapitányság, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közreműködésével, július 25-én és július 26-án.

A 24 órás verseny egy pillanata

 

A 24 órás, kombinált szituációs lő- és intézkedéstaktikai versenyen 13 megyei rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztálya képviseltette magát, a Készenléti Rendőrség csapata versenyen kívül vett részt a megmérettetésen. Az egységeknek nappal és éjszaka összesen nyolc versenyszámban kellett a legjobb tudásuknak megfelelő teljesítmény nyújtaniuk. A résztvevők a folyamatos terheléssel járó küzdelemben az első napon kombinált lő-, személyvédelmi, elméleti és éjszakai vezetéstechnikai feladatokat teljesítettek. Az úgynevezett taktikai házban magasabb szintű képzettséget igénylő intézkedéstaktikai feladatot kellett végrehajtaniuk, az akadálypályán fizikai erőnlétükről és állóképességükről adtak számot. A második nap és egyben a megmérettetés befejezése a reggeli órákban sportfoglalkozással zárult.

 

„Dobogós” helyezések: 1.Békés Megyei Rendőr-főkapitányság csapata, 2. Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság csapata, 3. Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság csapata.

 

A díjakat Lakatos Tibor rendőr ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Főigazgatóság Közrendvédelmi Főosztályának vezetője, dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és a verseny támogatói adták át.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.