2018. június 25., hétfő,  Vilmos
 
 
 
 

S a többi...

[S a többi...]
2017. június 18., vasárnap
Bírósági épületek – ahogy látják
Ünnepélyes eredményhirdetés a Gyulai Törvényszék rajzpályázatán
Szerző: SZ. M.
A Gyulai Törvényszék dísztermében, június 16-án a Bírósági épületek című rajzpályázatra érkezett művek alkotóit díjazták. A díjátadó ünnepségen a rajzpályázatra érkezett színvonalas rajzok alkotói, hozzátartozóik, felkészítő pedagógusaik és a bíráló bizottság tagjai vettek részt. A Gyulai Törvényszék elnöke az általános iskolák 5-8. évfolyamos és a középiskolák 9-12. évfolyamos diákjainak hirdetett rajzpályázatot.

A rajzpályázat eredményhirdetésén résztvevők

 

A pályázat célja a bírósági hagyományápolás, és az volt, hogy a Békés megyei bírósági épületekről ne csupán fényképek maradjanak meg a jövőnek, hanem tehetséges fiatalok alkotásai is. A pályázaton valamely, Békés megyében található bírósági épületet, épületrészletet, tárgyalótermet vagy bírósági udvart ábrázoló alkotással lehetett részt venni. Korcsoportonként az első három helyezettet díjazták és három különdíjat is odaítéltek a bíráló bizottság tagjai. A legszebb alkotások a bírósági folyosókat díszítik majd.

 

Eredmények: 1. korcsoport (általános iskolák 5-8. osztály) – I. helyezés: Cséffán Nikolett Ildikó (8. osztály), II. helyezés: Horváth Henriett Hilda (8. osztály), III. helyezés: Szelezsán Petra Lívia (7. osztály); 2. korcsoport (középiskolák 9-12. osztály) – I. helyezés: Gruncsity Virág (9. osztály), II. helyezés: Bedreag Stefánia (10. osztály), III. helyezés: Hoffmann Csilla (11. osztály); különdíjban részesült: Rácz Benjámin (7. osztály), Sztanovcsák József (7. osztály), Kállai Virág (5. osztály).

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.