2019. január 23., szerda,  Zelma és Rajmund
 
 
 
 

Publicisztika

[Publicisztika]
2018. január 26., péntek
Szélvihar a dél-békési… biliben?
Bod Tamás (Együtt): Nincs miért lemondanom, nincs összeférhetetlenség – Válasz az orosházi és battonyai Fidesz-szervezeteknek
Szerző: K. A. J.
Hivatalosan még nem kezdődött meg a választási kampány, ám a Fidesz permanens akciózása most újabbat lépett előre. A megtámadott Bod Tamás (Együtt) képviselőjelölt-várományos számára igencsak beszűkültek a nyilvánosság elérésének lehetőségei: úgy tűnik, hogy az Orbán-közeli médiahálózat esélyt sem ad véleménye kifejtésére. Ha Fidesz egykor hasonló helyzetbe kerülne, az ő opponáló álláspontjuk közreadására is szívesen vállalkozunk.

A választókerület az orosházi és a mezőkovácsházi járást fedi le (Képünk illusztráció! Forrás: szkertekrend.hu)„Önökkel és Simonka Györggyel szemben nem a széthúzásban, az ellentétek élezésében és az egymás elleni harcban, hanem az együttműködésben, a közös előnyökön alapuló munkában hiszek. Ez az élet egyéb területei mellett a területfejlesztésben, egy-egy térség gazdasági, társadalmi, szociális és oktatási előrelépésében még fokozottabban igaz.

 

Békés megye egésze a rendszerváltás óta eltelt csaknem 3 évtizedben a súlyosan leszakadó térségek közé tartozik. Népessége alig negyedszázad alatt 70 ezerrel csökkent, ez pedig pontosan 10 ezerrel több, mint a megyeszékhely, Békéscsaba teljes lakossága! Az elvándorlás hihetetlen mértékben felerősödött, a születések száma ugyanekkor az évi 5 ezerről a felére esett vissza.

 

Magyarán: Dél-Békés nem mozdulhat előre a környező térségek, így Békéscsaba, Szarvas, Békés vagy Gyula nélkül. S mindez fordítva is igaz! Más kárára nem léphetünk előre. Csak együtt, csak közösen! A józan észnek, az összes gazdasági kimutatásnak ellentmondva ennek az ellenkezőjét teszi most Simonka György. Ennek következményei pedig beláthatatlanok Dél-Békés számára is. Ne várják meg, míg késő lesz!

 

Én mindenütt Békés megye minden térségének felemelkedéséért dolgoztam és dolgozom, és mindenütt a térségnek és az országnak súlyos károkat okozó Fidesz nevű maffiapárt ellenében. Gyulán is, Orosházán is, Battonyán is, Mezőkovácsházán is, Medgyesegyházán is, Mezőhegyesen is.

 

Ekként semmi ellentmondás nincs gyulai önkormányzati képviselőségem és dél-békési indulásom között, amint ezt a Fidesz orosházi és battonyai szervezetei hamisan állítják. Annál nagyobb ellentmondás feszült Simonka György fideszes parlamenti képviselő általam is feltárt viselt ügyei és országgyűlési képviselősége között. Ugyanis egy politikusnak nem elég tisztának lenni, annak is kell látszani. Simonkánál ez igencsak hibádzik!

 

Így felszólításuknak nem tudok és nem akarok eleget tenni. Jól érzékelhető a félelmük, aggodalmuk, viszont mindez inspirációt ad az április 8-i választásra. Eltökélt és bizakodó vagyok

 

Bod Tamás

az Együtt dél-békési országgyűlési képviselőjelöltje”<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.