2019. január 23., szerda,  Zelma és Rajmund
 
 
 
 

Publicisztika

[Publicisztika]
2018. január 26., péntek
A migránsok már a spájzban vannak?!
Bod Tamás (Együtt): Soros-ügyben gyulai fideszes továbbképzésre hívom Pintér Sándor belügyminisztert
Szerző: K. A. J.
Bod Tamás Esterházy Pétert idéző szavakkal emlékezik meg a gyula képviselő-testület Soros-üléséről. A többit mondja el ő maga.

Bod Tamás egy korábbi felvételen„Kutya nehéz úgy hazudni, hogy az ember nem ismeri az igazságot. Kutya nehéz állást foglalni valami ellen, ami nem is létezik – kezdtem a hozzászólásomat a gyulai képviselő-testület január 25-i ülésén, ahol a címben helyesírási hibától tarkítottan az állítólagos Soros-terv elleni állásfoglalást tűzte napirendre a fideszes többség. Gyáva és nem elegáns módon az ülés kezdete előtt közvetlenül osztották ki az anyagot. A merőben politikai hisztérián és hazugságon alapuló pamfletet pedig a hivatalt vezető jegyző készítette elő. No comment.

Ez az az előterjesztés, amely az első szavától kezdve az utolsóig jókora hazugsághalmaz. Ezek közül csak egyet emelek ki. Az anyagban szó szerint ez a mondat szerepel: „Ezzel párhuzamosan a helyi közösségeinkben is egyre másra jelennek meg az olyan szervezetek, amelyek a bevándorlást kívánják előkészíteni és elfogadtatni, miközben a magyar emberek elsöprő többsége egyértelműen kifejezte, nem akarja, hogy hazánk bevándorlóország legyen.”

 

Amikor rákérdeztem Görgényi Ernő gyulai fideszes polgármesternél, hogy Gyulán, vagy Gyula környékén melyek ezek az egyre másra jelentkező szervezetek, mondjon közülük akár csak egyet is, akkor elismerte, ilyen nincs. Aztán arra emlékeztettem, hogy a 2016-os úgynevezett kvótanépszavazás – amelybe 10 milliárdokat toltak bele – érvénytelen és eredménytelen lett. Ennyit „az elsöprő többségről.”

 

Hozzászólásomban részletesen ismertettem azt a levelet, amelyet Soros György válaszként írt a nemrégiben az ez ügyben megtartott „Nemzeti Konzultáció” – de pontosabb, ha Nemzeti Inzultációról beszélünk – 7 kérdésével kapcsolatban. Mindegyiket pontról pontra cáfolta. Jelezte, hogy olyan állításokat tartalmaz, amelyeket ő soha nem mondott, vagy szimpla hazugságról van szó. Ez jól mutatja, milyen „alapokon” nyugszik ez a Fidesz által keltett politikai hisztéria.

 

Görgényi és segéderői – Alt Norbert és Kónya István fideszes alpolgármesterek – azonban váltig bizonygatták, hogy igenis van Soros-terv. Ehhez a Rogán-féle propagandaminisztérium propagandaanyagait használták fel. Ugyanakkor nem beszéltek arról, hogy éppen Rogánnak „köszönhetően” a letelepedési kötvényekkel tízezreket fogadtak be úgy ellenőrizetlenül, hogy közben a fideszes holdudvar 10 milliárdokat keresett ezen. Működik a maffiaállam.

 

De a legdöntőbb: a gyulai képviselő-testületi üléssel egy időben ülésezett a parlament nemzetbiztonsági bizottsága, ahova Orbán Viktor miniszterelnököt is meghívták, hogy bizonyítsa az általa oly sokszor hangoztatott Soros-terv létét. Nem ment el a kormányfő. Ez nagyjából a beismeréssel egyenlő.

 

Pintér Sándor korábban elment a nemzetbiztonsági bizottság ülésére, és a teljes magyar polgári és katonai elhárítással és titkosszolgálati adatinformációkkal felvértezve azt mondta: nem tudnak a Soros-tervről. Nem tudunk mást gondolni, minthogy ebben az ügyben a fideszes gyulai városvezetés többet, sokkal többet tud Pintér Sándornál. Ezért most tisztelettel meghívom Pintért Sándort Gyulára. Fideszes továbbképzésre Soros-ügyben.

 

Bod Tamás

az Együtt gyulai választókerületi elnöke”<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.