2022. május 24., kedd,  Eszter és Eliza
 
 
 
 

Sport

[Sport]
2019. december 16., hétfő
Dorka miatt szomorú Dorina
Orosháziak: balszerencsés kilencedik hely a serdülő TOP 24 bajnokságon
Szerző: K. A. J.
A hétvégén Nyírbátorban álltak asztalhoz a legjobb asztaliteniszező lányok a serdülők versenyében, hogy eldöntsék a TOP 24 bajnoki címet.

Képünk illusztráció! (Forrás: pingpoolshark.com)

 

Az orosházi egyesületet ranglistahelyezése alapján Hudák Dorina képviselte, aki a csoportmérkőzések során három ellenfelét magabiztosan legyőzte, csupán az első helyen kiemelt Statisztikás Czeglédi Dorkától szenvedett vereséget. Ez elméletileg biztos továbbjutást jelentett, de Czeglédi váratlan veresége a kecskeméti Polónyitól alaposan felborította a papírformát, körbeverések után Dorina csak a második nyolcban a 9-16. helyezésért folytathatta a versenyt.

 

A balszerencsés és számára kedvezőtlen körbeverést követően is elfogadhatóan szerepelt a továbbiakban, hiszen ebben a szakaszban hat győzelem mellett csupán egyszer kapott ki, aminek eredményeképpen a kilencedik helyezést sikerült magabiztosan megszereznie.

 

Tanulság viszont, hogy ezekre a tényezőkre is figyelni kell, minden poénért meg kell küzdeni, mert a körmérkőzéses „lebonyolítás” magában hordozza a váratlan fordulatokat – juttatta el hozzánk véleményét Bogdánffy Csaba szakosztályvezető.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.