2022. május 24., kedd,  Eszter és Eliza
 
 
 
 

Sport

[Sport]
2019. december 10., kedd
Bulimeccs helyett…
Szerző: K. A. J.
Az utolsó forduló találkozósára ideálisnak egyáltalán nem mondható környezet (hideg terem, öltöző, mosdó hiánya stb.) várta az orosházi csapatot a mérkőzés helyszínén. A „körítés” alapján egy jó kis bulimeccsre volt kilátás, ami rá is nyomta bélyegét a kezdésre, hiszen az orosházi játékosok, főleg a lányok, a hőmérsékletre való tekintettel pulóverben kényszerültek az asztalokhoz állni!

Képünk illusztráció! (Forrás: youtube)

 

LSL Ping Pong Club Szolnok – PET-BAU ASE Orosháza:10-8

Asztalitenisz, NB. II-es bajnoki mérkőzés, Szolnok

 

Az első fordulókban több szoros állás ellenére a hazai csapat 5-0, majd 6-2 arányban vezetett. Ezután kezdte meg a felzárkózást a vendég együttes, aminek következtében 7-7 lett az állás. Ekkor már bízni lehetett nemcsak a pontszerzésben, hanem a győzelemben is.

 

Az utolsó egyéni körben csak Hudák Dorina tudott nyerni, míg a másik három orosházi csapattag elveszítette az aktuális találkozóját, így 10-8 arányú vereség lett a vége!

 

A bajnoki mérkőzésnek több tanulsága volt: az amatőr körülmények miatt el sem kellett volna kezdeni a mérkőzést, ugyanakkor a helyzetre tekintettel, nagyobb ambícióval és figyelmesebb játékkal mindennek ellenére ezt a bajnokit meg kellett volna nyerni az orosházi csapatnak.

 

Orosházi győztesek: Hudák Dorina 3, Bedron János, Bohács Béla 2-2, Varga Bernadett 1.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.