2022. július 1., péntek,  Tihamér és Annamária
 
 
 
 

Sport

[Sport]
2019. május 14., kedd
Hát nem aranyosak?!
Szerző: K. A. J.
Két arany egy ezüst és egy bronzérmet vittek haza az orosházi lányok a serdülők országos bajnokságról!

Képünk illusztráció! (Forrás: beehiveillustration.co.uk)Kitűnően szerepeltek a PET-BAU ASE Orosháza gárdája Mohácson az Országos Bajnokságon, ahol elsősorban Balogh Ágnes Kíra szerepelt kiemelkedően.

 

A serdülő Európa Bajnokságra készülő orosházi versenyző – remek formáról téve bizonyságot – megnyerte a serdülő egyest a döntőben: 3-2 arányban diadalmaskodott Volentics (Dunakeszi) ellen. Ebben a versenyszámban Hudák Dorina a selejtező csoport megnyerése után a kilencedik helyen végzett.

 

Serdülő párosban Kíra – a statisztikás Molnár Kendrával az oldalán – az elődöntőben 3-1-re legyőzte a Hudák – Nagy (Statisztika) duót, majd a döntőben szintén 3-1 arányban a Volentics – Czeglédi párost is felülmúlták, ezzel a dobogó legfelső fokára állhattak, míg Hudákék harmadikként zárták ezt a versenyszámot.

 

A vegyes párosban a Balogh – Huzsvár (BVSC) kettős ezüstérmet szerzett, mivel a döntőben, 2-1-es vezetésüknél nem tudták érvényesíteni két mérkőzéslabdájukat a szarvasi Szántosi és a Dunakeszi versenyzője, Volentics ellen, és 3-2 arányban vereséget szenvedtek.

 

Az újoncok mezőnyében Szőke Panna Boróka U 11 és U 12 korcsoportban is magabiztosan jutott a főtáblára, ahol mindkétszer a kilencedik lett.

 

Az orosházi versenyzők minden dicséretet megérdemeltek, hiszen az utóbbi évek legeredményesebb utánpótlás versenyét zárták – tájékoztatott Bogdánffy Csaba szakosztályvezető.

 

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.