2022. július 1., péntek,  Tihamér és Annamária
 
 
 
 

Sport

[Sport]
2019. április 01., hétfő
Ez igen, igen, igen!
Orosházi fiatal asztaliteniszezők nagyszerű szereplése
Szerző: K. A. J.
Szombaton rendezte a MOATSZ a 2019. évi Ifjúsági Országos Bajnokságot, melyen várakozás felett szerepeltek a PET-BAU ASE versenyzői. Lássuk a részleteket!

Képünk illusztráció! (Forrás: Dreamstime.com)

 

Az egyesületek sportolói 9 órai kezdésre gyülekeztek Gödöllőn, mivel az ottani egyesület vállalta a házigazda szerepét. A helyszínen derült ki, hogy a tornaterem alkalmatlan a verseny megrendezésére, ezért elfogadva a BVSC invitálását mindenki átvonult a Szőnyi úti asztalitenisz-csarnokba.

 

A vegyes párosok versenyében Balogh Ágnes Kíra és Hudák Dorina egyaránt a kilencedik helyen végzett BVSC-s párjaikkal, még Varga Bernadett a békési Szűcs Sándorral a 17. lett.

 

A női párosban váratlan bravúros bronzérmet nyert az orosházi Varga – Balogh kettős, miután először nyertek az ifjúsági válogatott Dari – Fejős (Statisztika) duó ellen, majd a négy közé jutásért a Laskai – Pad párost is legyőzték nagy csatában. Az eredmény: bravúr annak tükrében, hogy Balogh Ágnes Kíra még a serdülő, párja viszont elsőéves ifjúsági kategóriába tartozik. Örvendetes a Hudák Dorina – Nagy Liliána (Statisztika) páros ötödik helyezése.

 

Egyesben mindhárom orosházi versenyző biztosan jutott a főtáblára, ahol Varga Bernadett és Hudák Dorina a 17., Balogh Ágnes Kíra pedig a 9. helyen végzett.

 

A verseny krónikájához tartozik, hogy EXTRA Ligás orosházi csapat játékosa, Nagypál Márta egyesben bronzérmet nyert, párosban viszont Országos bajnok lett a kecskeméti Drabanttal az oldalán – tudtuk meg Bogdánffy Csaba szakosztályvezetőtől.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.