2020. június 1., hétfő,  Tünde
 
 
 
 

Sport

[Sport]
2018. november 08., csütörtök
Fiatalok előtérben
Gödöllő Kupa néven felnőtt és ifjúsági ranglistaversenyt rendeztek Gödöllőn
Szerző: K. A. J.
Első alkalommal vállalta ranglistaverseny rendezését a gödöllői sportegyesület. A Damjanich János Általános Iskola tornatermében megrendezett programon a PET-BAU ASE Orosháza asztaliteniszező lányai is elindultak. Az egyesület újoncai pedig Kecskeméten álltak az asztalhoz.

A versenynek helyet adó iskola

 

A verseny orosházi eredményeit – Bogdánffy Csaba szakosztályvezető segítségével – röviden felidézzük.

 

A felnőtt női egyesben Göndör Fanni és Lilla is a főtáblára jutott csoportjából, ahol az előbbi még legyőzte a kecskeméti Molnár Annát, ám a négybe jutásért kikapott a válogatott Ambrustól, így az előkelő ötödik helyen zárta a versenyt, még Horváth Lilla a kilencedik lett.

 

A felnőtt női párosban Horváth Lilla volt a sikeresebb, hiszen alkalmi páros társával, a kaposvári Feketével az ötödik pozíciót szerezték meg.

 

Az ifjúsági egyesben Göndör a négybe jutásáért kikapott, így hatodik lett a kijátszások után, még Hudák Dorina – a csoportból továbbjutva – a 16 közé játszhatott, de ott már nem tudott nyerni.

Az ifjúsági párosban Varga Bernadett a statisztikás Czeglédivel párban a négy közé jutásért összekerült a másik orosházi egységgel, ahol a rutinosabb Göndör – Nagypál kettős nyert, akik végül a dobogó harmadik fokára állhattak.

*

Kecskeméten pedig a Dél-Alföldi regionális újoncversenyt rendezték meg. Mivel Hudák Dorina egyidejűleg Gödöllőn szerepelt, nem tudott elindulni a versenyen, ahol egyébként valamennyi orosházi játékos dobogós helyen végzett.

 

Eredmények: U.11.: Szőke Panna Boróka  4.; U.13.: Farka Izabella 2., Halma Csaba 3., Szőke Panna Boróka 5.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.