2019. május 24., péntek,  Eszter és Eliza
 
 
 
 

Sport

[Sport]
2018. október 29., hétfő
Asztalitenisz-ünnep Orosházán
Hudák Dorina két versenyszámban is dobogóra állhatott a XI. Pintér Attila országos I. o. asztalitenisz emlékversenyen
Szerző: K. A. J.
Több mint 400 nevezés érkezett a hagyományos emlékversenyre, melyen a várakozást felülmúlva szerepeltek a PET-BAU ASE versenyzői.

Képünk illusztráció! (Forrás: Szó-Beszéd Online)

 

U. 13 korcsoportban a lányok között a főtáblára rangsorolt Hudák Dorina mellett Farkas Izabella is továbbjutott csoportjából. Dorina ezt követően „végiggázolt” a mezőnyön, a ceglédi Határ után Kemecsei (Statisztika), Letanóczki (KSI), Tanács (Soltvadkert) sem tudta megállítani. A döntőben a szekszárdi Ádám Flórát 3-1 arányban legyőzve állhatott a dobogó legfelső fokára.

 

Serdülő párosban a Varga Bernadett–Balogh Ágnes Kyra duó kiváló játékkal jutott a döntőbe, ahol nagy küzdelemben 3-2 arányban – a döntő játszmában – 11-9-re kikapott a serdülő válogatott Laskai–Pad kettőstől , így az ezüstérmes pozícióban végeztek.

 

A serdülők egyes főtábláján három orosházi – Varga Bernadett, Balogh Ágnes Kyra és Hudák Dorina – játszhatott, közülük Balogh a hetedik helyet szerezte meg, míg Hudák fegyelmezett, taktikus játékkal jutott az elődöntőbe, ahol a soltvadkerti Tanács Nóra 3-2 arányban visszavágott az előző napi vereségért. Ezzel Dorina a serdülő verseny legnagyobb meglepetését szolgáltatva, a harmadik lett!

 

A békéscsabai Serleg Centrum által a legeredményesebb orosházi versenyzőnek felajánlott különdíjat (a két dobogós helyezésével) Hudák Dorina nyerte el – tudtuk meg Bogdánffy Csaba szakosztályvezetőtől.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.