2019. május 24., péntek,  Eszter és Eliza
 
 
 
 

Sport

[Sport]
2018. október 23., kedd
Tisztes helytállás a Bükfürdő Kupán
Szerző: K. A. J.
A hétvégén, október 20-21-én rendezték meg a Bükfürdő Kupa elnevezésű, országos I. osztályú újonc és serdülő asztalitenisz versenyt, melyen a PET-BAU ASE versenyzői egy – egy ezüst és egy bronzérem mellett több értékes helyezést értek el.

Képünk illusztráció! (Forrás: Termál Online)

 

Az orosházi versenyzők eredményei:

 

U. 13: Hudák Dorina főtáblásként kezdte a versenyt, mellette Farkas Izabella és –meglepetésre – a tíz éves(!) Szőke Panna Boróka is követte. Utóbbi két versenyzőnk már nem tudott előbbre lépni, mivel jóval esélyesebb versenyzőkkel szemben maradtak alul. Dorina lendülete tovább tartott, s végül a bronzéremért lejátszott mérkőzést is sikerrel vette, ami biztató az előző versenyek szerényebb teljesítménye után.

 

Halma Csaba a csoportjában két győzelem mellett, nagy küzdelemben 3-2 arányú vereséget szenvedett a csoport első helyén kiemelt ellenfelétől, így dicséretes játéka ellenére sem jutott tovább.

 

Serdűlő egyéniben Balogh Ágnes Kyra a döntőig menetelt, ahol 3-1 arányban kikapott a tatai Adamiktól, így a dobogó második fokára állhatott. Varga Bernadett a hetedik pozíciót szerezte meg, még Hudák Dorina a főtáblára jutott csoportjából.

 

A párosok versenyében a Varga – Balogh duó az ötödik, a Hudák – Nagy (Statisztika) páros a kilencedik helyen zárta a versenyt.

 

Az orosházi versenyzők bizakodással várják a hétvégi Pintér Attila Emlékversenyt (melyet Orosházán rendeznek!), ahol hasonló sikerekre számítanak – tudtuk meg Bogdánffy Csaba szakosztályvezetőtől.

 

S még valami: az ASE II. – Statisztika II. NB. I-es bajnoki mérkőzést 26-án, pénteken 17 órától játsszák Orosházán, a Fürdő utca 5. szám alatt.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.