2019. április 18., csütörtök,  Andrea éa Ilma
 
 
 
 

Sport

[Sport]
2018. szeptember 05., szerda
Pap István Tibor, a szervezőbizottság elnökének köszöntője
Szerző: vitalap.hu infortmáció
Nagy örömmel köszöntöm Önöket a IV. Fiatal Fogatlovak Világbajnokságán. A Nemzetközi Lovas Szövetség (FEI) megtisztelő módon, negyedik alkalommal bízta meg Ménesgazdaságunkat a fogatcsúcstalálkozó rendezésével. E folyamatosság jelzi, hogy a 234 éves és most új fejlődési pályára állt patinás intézményünk – ahogy fennállása óta annyiszor, most is – közmegelégedésre, színvonalasan teszi a dolgát.

A_felvetel_a_szeptember_5-ei_meszult.jpg

 

kicsi-Pap_Istvan_Tibor.jpgA tendencia ígéretes: egyre több fogat áll nálunk starthoz és a már „befutottak” mellett, újabb tehetséges hajtók, lovak kerülnek a nemzetközi látómezőbe. Mindez visszaigazolja, hogy e versenyforma előremutató kezdeményezés. A tapasztalatok hasznosítása, a szabályok finomítására újabb és újabb lehetőségeket kínál, amiben mi készséggel állunk vendégeink rendelkezésére.

 

A rangos esemény fogatsportunk jó hírét erősíti, lovaskultúránknak, lovas hagyományainknak, versenyrendezőinek sokszor tapasztalt szakavatott munkájának, messze földön híres vendéglátásunknak és mindenekelőtt a világ fogatsportjában több mint fél évszázada kivívott rangunknak, a világ- és Európa-bajnokságokon nyert 101 érmünknek – köztük a 43 aranynak – szól.

 

A világbajnokságunk az összefogás, az összetartozást, a csapatmunka fontosságát, az egymás és a lovaink iránti tiszteletet, a sportteljesítmény elismerését hangsúlyozza. Ez a versenyünk alapelve és legnagyobb értéke.

 

Köszönöm a helybeliek és a sokfelől hozzánk sereglett önkéntes lovas barátaim, a többet vállalok szakavatott, segítőkész munkáját.

 

Barátsággal köszöntöm a hét országból érkezett hajtókat és vezetőiket, a bírói testület tagjait. A versenyzőknek balesetmentes hajtást, sok sikert, a bíróknak gondmentes, közmegelégedést kiváltó munkát, kedves közönségünknek kellemes kikapcsolódást kívánok.

 

Álljanak meg egy szusszanásra! Érezzék jól magukat a vendégszerető Ménes birtokon, Mezőhegyesen!

 

Barátsággal köszönti Önöket:

 

Pap István Tibor

a Szervezőbizottság elnöke<
++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.