2019. február 17., vasárnap,  Donát
 
 
 
 

Sport

[Sport]
2018. február 20., kedd
Orosházi sikerek az Országos Asztalitenisz Diákolimpián
Szerző: K. A. J.
Karcag adott otthont a diák asztaliteniszezők országos döntőjének, melyen a PET-BAU ASE Orosháza négy versenyzője állhatott asztalhoz.

Képünk illusztráció! (Forrás: Mdsz)Az I-II.  korcsoportos, „B” kategóriás lányok között Szőke Pannam a Székács József Evangélikus Általános Iskola és Gimnázium tanulója csoportmásodikként jutott tovább a főtáblára, ahol végül a nyolcadik helyezést sikerült megszereznie.

 

„A” kategóriában (az igazoltak versenyében) a II-IV. korcsoportban Molnár Levente és Varga Bernadett révén voltak érdekeltek az orosháziak, mindketten szintén a Székács iskola tanulói. Levente – a várakozást talán felülmúlva – bronzérmet nyert, ugyanakkor Bernadett az ötödik pozícióban zárta a versenyt, mivel az elődöntőbe jutásért vereséget szenvedett az esélytelenebbnek tartott, de a bajnoki címet végül elnyerő Hanustyákkal szemben.

 

A legnagyobb sikert EXTRA Ligás játékosunk, Fehér Orsolya, a Jankó János Általános Iskola és Gimnázium (Tótkomlós) tanulójaként érte el, aki az V-VI. korcsoportban az egész versenyen egy játszmát veszítve, a várakozásnak megfelelően a dobogó legfelső fokára állhatott fel, megszerezve ezzel az „Országos Diákolimpia  Bajnoka” címet.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.