2019. január 23., szerda,  Zelma és Rajmund
 
 
 
 

Sport

[Sport]
2017. október 25., szerda
Sport és élmény az Eötvös csarnokban
Hatalmas mezőny az orosházi „Pintér Attila” Emlékversenyen
Szerző: K. A. J.
A hétvégén, szombaton és vasárnap rendezik meg tízedik alkalommal a „Pintér Attila” Emlékversenyt Orosházán. Ez a hazai asztalitenisz utánpótlás egyik legnagyobb és legrangosabb eseménye.

Az öt évvel ezelőtti verseny egyik pillanata

 

A hagyományoknak megfelelően az Asztalitenisz Sportegyesület és a Kaucsuklabda Alapítvány vállalta most is a szervezési feladatokat, amely során kiderült, hogy „mamut” mezőnnyel kell számolniuk a rendezőknek. A nevezések lezárása után kiderült, hogy a két korosztályban 478-an regisztráltak. A teljes hazai élmezőny jelen lesz az egykori kiváló versenyző, edző majd sportvezető tiszteletére tíz éve létrehozott rendezvényen, melynek helyszíne az Eötvös sportcsarnok, ahol 16 asztalon mérhetik össze tudásukat a sportolók az értékes tiszteletdíjak és érmek mellett a megszerezhető ranglista pontokért.

 

Az ünnepélyes megnyitót szombaton tíz órakor tartják, ezt követi az újonc korcsoportok egyéni versenye, majd vasárnap a serdülő párosok, illetve egyesek helyezéseiért folynak a küzdelmek – tudtuk meg Bogdánffy Csabától, az orosházi asztaliteniszezés (másik) kiemelkedő egyéniségétől.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.