2018. december 11., kedd,  Árpád
 
 
 
 

Sport

[Sport]
2017. október 04., szerda
Pontról pontra
Szerző: K. A. J.
A hétvégén a PET-BAU ASE utánpótláskorú versenyzői egy bronzérem mellett jelentős mennyiségű ranglista pontot gyűjtöttek be a „Bükfürdő Kupán”.

Képünk illusztráció! (Forrás: Ping-pong labda - Árukereső)

 

Az U-11 korcsoportban Halma Csaba másodikként jutott csoportjából a főtáblára így első alkalommal sikerült ranglista pontokat szereznie, amivel letette a névjegyét a legfiatalabbak között. Az U-13-ban Balogh Ágnes Kyra meg sem állt a dobogóig, ahol a döntőbe jutásért játszott mérkőzésen állította meg a verseny későbbi győztese Tölgyes, ami a bronzérmet jelentette számára.

 

Hudák Dorina, Molnár Levente csoportgyőztesként jutott tovább, végezetül a kilencedik, illetve 13. helyen zárták a versenyt.

 

Serdülő egyéniben a lányok között Varga Bernadett , Balogh Ágnes Kyra , Hudák Dorina a nyolc közé jutásért folytatott küzdelemben, Molnár Levente a főtáblán fejezte be a ranglistapontok gyűjtését.

 

Párosban a Balogh–Varga kettős a dobogóért játszhatott a válogatott a Laskai – Pad duóval, akiktől nagy mérkőzésen, 3-2 arányú vereséget szenvedtek, míg Hudák és a Statisztikás Nagy Lilián a nyolcaddöntőig menetelt – tudtuk meg Bogdánffy Csaba szakosztályvezetőtől.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.