2018. december 15., szombat,  Valér
 
 
 
 

Sport

[Sport]
2017. szeptember 25., hétfő
Egy-egy pofon nem ok a megszédülésre
Ez az év is jól kezdődik – szokás mondani az új esztendő első napjaiban a balul végződő dolgokat kommentálva. Szeptembert írunk ugyan, de a rezignált megjegyzés most is aktuális: az orosházi asztaliteniszező lányok szezonnyitánya nem sikerült igazán
Szerző: K. A. J.
Ez az év is jól kezdődik – szokás mondani az új esztendő első napjaiban a balul végződő dolgokat kommentálva. Szeptembert írunk ugyan, de a rezignált megjegyzés most is aktuális: az orosházi asztaliteniszező lányok szezonnyitánya nem sikerült igazán jól. Ha pedig a város egykori polgármesterének, Dancsó Józsefnek az elhíresült szakmai fejtegetését fordítjuk le e sportág nyelvére: negatív győzelmet arattak…

Fejlesztési javaslatunk (Képünk illusztráció! Forrás: Pinterest)Szekszárd AC I. - PET-BAU ASE Orosháza I.: 6-1 

Asztalitenisz, női EXTRA Liga, Szekszárd

 

A bajnoki címvédő Szekszárd otthonában a várakozásnak megfelelően hazai siker született a bajnoki szezonnyitón. A párost a Madarász – Paskauskiene duó 3-0 arányban megnyerte Tóth Edina és Fehér Orsolya ellen. Ezt követően egyenlített csapatunk, Horváth Lilla 3-2 arányban legyőzte Imre Leilát. Az többi találkozón a hétszeres Európa-bajnok litván Ruta Paskauskiene és az EB harmadik Madarász Dóra vezérelte bajnokcsapat biztosan gyűjtötte be a két bajnoki pontot.

 

Az orosházi lányok tisztességes ellenállást tanúsítottak a toronymagas favorit ellenfelükkel szemben, és bizakodással várhatják a folytatást.

 

*

 

 Komló Sport Kft. – PET-BAU ASE Orosháza II.: 12-6

Asztalitenisz, női NB. I., Komló

 

A két páros elvesztése után a  kiemelkedő teljesítményt nyújtó Benkő Anett győzelmeivel sem tudta fiatal csapatunk szorosabbá tenni a mérkőzést a rutinosabb hazaiak ellen. Hudák Dorina és Varga Bernadett keze a döntő pillanatokban több alkalommal „megremegett”, aminek következtében a nyert állásokat és a szoros végjátékokat nem tudták a maguk javára fordítani. Az elkövetkező mérkőzések fő célja a további rutin és versenytapasztalatok megszerzése – összegezte véleményét az orosháziak szakosztályvezetője, Bogdánffy Csaba.

 

Győztesek: Benkő Anett 4, Szabó Mariann 2.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.