2022. július 1., péntek,  Tihamér és Annamária
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2022. május 28., szombat
Fiatal román nőt köröztek csalásért
Az egyiptomi hatóságok adtak ki elfogatóparancsot ellene – Fiatalok tűntek el lakásotthonaikból – Több, keresett személyt fogtak el a rendőrök – Balesetek Békés megyében
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, május 25-én, Medgyesegyházán, a Dózsa György utcán, 7.30 óra körül, összeütközött két személygépkocsi, a balesetben négyen könnyebben megsérültek. Békéscsabán, az Andrássy úton, 16.45 óra körül, gyalogos-átkelőhely előtt megállt a személygépkocsi vezetője, hogy elsőbbséget adjon egy gyalogosnak. Ezután elindult, és hirtelen a kocsi elé került egy kerékpáros, aki fenn ülve hajtott át a zebrán. Az autós fékezett, de már nem tudott megállni, összeütközött a kerékpárossal. A 13 éves fiú könnyű sérülést szenvedett – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az elütött kerékpáros fiú hirtelen az autós elé került, Békéscsabán. Kép: Police.hu

 

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei május 25-én, előállítottak egy fiatalkorú lányt, akit az Orosházi Rendőrkapitányság garázdaság, a Gyulai Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözött. A lányt visszavitték a lakásotthonába, és átadták a nevelőjének.

 

Testi sértés és eltűnés miatt körözött fiatalt fogtak el május 25-én, az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei. A 17 éves fiú engedély nélkül volt távol a lakásotthonból, ahol él. A rendőrök visszavitték és őt is átadták a nevelőjének.

 

A gyulai közúti határátkelőhelyen, május 26-án, 21 óra előtt néhány perccel, tehergépkocsival belépésre jelentkezett egy román állampolgár. A határrendészek megállapították, hogy a teherautó pótkocsiján a rendszámot meghamisították. A jelzést a rendőrök lefoglalták, a román sofőr ellen a Gyulai Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt eljárást indított.

 

Medgyesegyházán, két személygépkocsi ütközött össze, négyen könnyebben megsérültek. Kép: Police.hu

 

Csalás miatt keresett nőt fogtak el a határrendészek május 26-án, 19.30 órakor, a battonyai közúti határátkelőhelyen. A 23 éves román állampolgárságú nő belépésre jelentkezett, és az igazoltatásakor kiderült, hogy az egyiptomi hatóságok elfogatóparancsot adtak ki ellene. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette őt.

 

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei május 26-án, Békéscsabán elfogtak egy Heves megyei, de jelenleg Békéscsabán élő férfit. A 37 éves férfi ellen az Egri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert szexuális visszaélés miatt a bíróság korábban 4 év szabadságvesztésre ítélte és a büntetése letöltését nem kezdte meg. A férfit a rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei május 26-án, elfogtak egy szarvasi férfit, aki ellen csalás miatt folyik büntetőeljárás. Azért is körözték, mert több szabálysértési bírságot nem fizetett be.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei május 26-án, elfogtak egy kunágotai férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot lopás vétség elkövetése miatt. Az 58 éves férfit a rendőrök előállították az eljáró bíróságra.

 

 

Kép1: Az elütött kerékpáros fiú hirtelen az autós elé került, Békéscsabán. Kép: Police.hu

 

Kép2: Medgyesegyházán, két személygépkocsi ütközött össze, négyen könnyebben megsérültek. Kép: Police.hu

 <
++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.