2022. május 24., kedd,  Eszter és Eliza
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2022. május 14., szombat
Baleset-helyszínelők Orosházán
Hat, Békés megyei rendőrkapitányság csapata versenyzett – Helyezett Orosháza, Gyula, Mezőkovácsháza csapata
Szerző: Sz. M.
Baleset-helyszínelők versenyeztek Békés megyében. A megmérettetésen az Orosházi Rendőrkapitányság párosa bizonyult a legjobbnak – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya és a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság május 12-én rendezte meg a XI. Baleset-helyszínelő Verseny megyei döntőjét, Orosházán.

A versenyzőknek gyakorlati tudásukról is számot kellett adni. Kép: Police.hu

 

A versenyzőket Pelleg József r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője köszöntötte. A versenyre kétfős csapatok érkeztek Békés megye hat rendőrkapitányságáról. A baleset-helyszínelőket két állomáson elméleti feladatok várták. Az egyiken szakmai kérdésekre kellett válaszolniuk, a másik feladatlap KRESZ-kérdéseket tartalmazott. A versenyzőknek a gyakorlati tudásukról is számot kellett adniuk négy, életszerűen berendezett baleseti helyszínen vizsgálódniuk.  A megmérettetés végén Hudák Pál r. ezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese gratulált a szép szakmai teljesítményt nyújtó résztvevőknek.

 

 A győztes, orosházi baleset-helyszínelők Hudák Pál r. ezredessel. Kép: Police.hu

 

A versenyben első helyezést ért el az Orosházi Rendőrkapitányság csapata, tagjai Takács Melinda r. zászlós és Juhászné Gyurcsán Zsuzsanna r. törzszászlós. A dobogó második fokára a Gyulai Rendőrkapitányság párosa, Székács Viktor r. zászlós és Bálint Bence r. főtörzsőrmester állhatott fel. A harmadik helyezetteknek járó elismerést a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság baleset-helyszínelői, Bacsa Tamás r. zászlós és Szelezsán Péter r. zászlós vehette át.

 

 

Kép1: A versenyzőknek gyakorlati tudásukról is számot kellett adni. Kép: Police.hu

 

Kép2: A győztes, orosházi baleset-helyszínelők Hudák Pál r. ezredessel. Kép: Police.hu<
++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.