2022. május 24., kedd,  Eszter és Eliza
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2022. május 13., péntek
A gyerekek sérültek meg
A szabályosan közlekedő autóban utaztak, Békéscsabán – Szemetet rakott le a mezőberényi, mezőgazdasági területen, a szarvasi férfi – Ittas vezetők Békés megyében
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Békéscsabán, a Szarvasi úton, május 12-én, 17.40 órakor, elsőbbségadás elmulasztása miatt összeütközött két személygépkocsi. A balesetben a szabályosan közlekedő autóban utazó két gyermek könnyű sérülést szenvedett – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Nem adta meg az elsőbbséget az autós a szabályosan közlekedő járműnek, Békéscsabán. Kép: Police.hu

 

Háztartási és elektronikai hulladékot, gumiabroncsokat pakolt le egy férfi május 12-én, 17 óra körül Mezőberényben, a Kinizsi utca és a Rózsa utca közötti földút melletti mezőgazdasági területre. A Békési Rendőrkapitányság rendőrei az 57 éves, szarvasi férfit a bejelentés után, rövid idő alatt, azonosították és a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

 

Két, ittas járművezetéssel gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök május 12-én, Békés megyében. Egyiküket Békéscsabán igazoltatták, személygépkocsit vezetett. A másik férfi segédmotor-kerékpárral közlekedett, Füzesgyarmaton állították le és ellenőrizték. Miután a szonda alkoholfogyasztást jelzett náluk, mindkettőjüktől elvették a vezetői engedélyüket és büntetőeljárást indítottak ellenük.

 

 

Kép: Nem adta meg az elsőbbséget az autós a szabályosan közlekedő járműnek, Békéscsabán. Kép: Police.hu<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.