2022. május 24., kedd,  Eszter és Eliza
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2022. május 12., csütörtök
Családok verekedtek össze
Békéscsaba központjában, garázda férfiak – Lopás miatt körözték a szarvasi férfit a szomszéd megyéből – Balesetek Békés megyében
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, május 10-én, Békéscsaba külterületén, a Dobozi úton, 12.45 óra körül, kisteherautó hátulról nekiütközött egy előtte forgalmi okból megálló személygépkocsinak. Az elől haladó autóban utazó nő súlyosan megsérült. Békéscsaba és Doboz között, Gerla közelében, a kereszteződésnél, személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy másik autósnak és összeütköztek. A balesetben az egyik autó vezetője és két utasa könnyű sérülést szenvedett – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Elsőbbség meg nem adása miatt kereszteződésnél, baleset Békéscsaba és Doboz között, Gerla közelében. Kép: Police.hu

 

Békéscsabán, az Árpád soron, május 10-én, délelőtt, többen összeszólalkoztak. A szóváltás tettlegességig fajult, egy férfi könnyebben megsérült. A konfliktusban résztvevő családok tagjai órákkal később, Békéscsabán, a Szabadság téren is hangoskodtak, a gyanú szerint egy férfi meg is ütött egy másikat. A Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság és könnyű testi sértés vétségek gyanúja miatt indított nyomozást, a rendőrök négy férfit gyanúsítottként hallgattak ki.

 

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei május 10-én, elfogtak egy szarvasi férfit, aki ellen a Jász-Nagykun-Szolnok megyei, Mezőtúri Rendőrkapitányság lopás miatt rendelt el körözést. A 23 éves férfit a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.

 

Kép: Elsőbbség meg nem adása miatt kereszteződésnél, baleset Békéscsaba és Doboz között, Gerla közelében. Kép: Police.hu<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.