2021. augusztus 5., csütörtök,  Krisztina
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2020. november 22., vasárnap
Ütközés Geszten
Két autós sodródott árokba - Ittas vezetők Békés megyében
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Geszten, a Kossuth Lajos utca és a Temető utca kereszteződésében, november 19-én, 13.20 órakor összeütközött két személygépkocsi. Mindkét autó árokba sodródott, az egyik jármű vezetője és utasa könnyebben megsérült. Vésztőn, november 20-án, 12.30 óra körül a rendőrjárőrök elfogtak egy békési férfit, akinek körözését rendelte el kábítószer-birtoklás vétség miatt a Békéscsabai Járásbíróság. Az 51 éves férfit a rendőrök előállították a Békési Rendőrkapitányságra, majd átadták a körözését elrendelő bírónak. Az Orosházi Rendőrkapitányság november 19-én őrizetbe vett egy 51 éves, pusztaföldvári férfit, akinek a Gyulai Járásbíróság információs-rendszer felhasználásával elkövetett csalás, és lopás miatt rendelte el a körözését - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A geszti ütközésben az egyik autó vezetője és utasa könnyebben sérült meg. Kép: police.hu

 

 

 

Ittas járművezetés miatt intézkedtek a rendőrök november 19-én, 22 óra körül Békéscsabán, a Mokos József utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol újabb két légalkohol-mérés eredménye lett pozitív, a rendőrök ezért elvették a vezetői engedélyét és büntető-feljelentést tettek ellene.

 

 

Balesetről értesítették 2020. szeptember 13-án, 18.45 óra körül a rendőrséget Békés megyében. Csanádapácán, a Bocskai utca és a Rákóczi utca kereszteződésében egy segédmotor-kerékpáros férfi letért az útról, majd jelzőtáblának ütközött és elesett. A balesetben a 44 éves, csanádapácai férfi súlyosan megsérült. A helyszínen végzett légalkohol-mérés eredménye pozitív lett nála, majd az igazságügyi szakértői vizsgálat is igazolta az ittas járművezetés gyanúját. Kihallgatásán a férfi nem tagadta, hogy vezetés előtt alkoholt fogyasztott, tömény szeszes italt és sört is ivott. Az Orosházi Rendőrkapitányság ittas járművezetés bűntett elkövetésével gyanúsítja és az ügyének vizsgálatát befejezte. Szabálysértés miatt is indult a férfi ellen eljárás, mert nincsen vezetői engedélye. A büntetőeljárás iratait a rendőrség továbbította az ügyészségre.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.