2020. október 1., csütörtök,  Malvin
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2020. február 08., szombat
Kábítószergyanús fiatal
Orosházán növényi törmeléket és tablettadarabokat találtak nála - Átadták a határsértőket a román hatóságnak - Balesetek Békés megyében
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, február 6-án, Füzesgyarmaton, a Széchenyi utcában, 14 órakor kerékpáros gyermek ház kerítésének ütközött. A mentők a füzesgyarmati lányt könnyű sérüléssel vitték kórházba. Egy órával később Békésen, a Kossuth Lajos úton személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek és összeütköztek. A balesetben a nő könnyebben megsérült. Két határsértőt fogtak el a rendőrök február 8-án, 6.25 órakor Battonyán, a vasútállomáson. A magukat bangladesinek valló férfiak nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök előállították őket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellenük. A február 7-én, Békés megyében elfogott határsértőket a rendőrség átadta a román hatóságnak - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kerékpáros nőt ütött el az autós Békésen. Kép: police.hu

 

 

 

Két határsértőt fogtak el a rendőrök február 7-én, 4.15 óra körül Orosházán, a buszpályaudvaron. Marokkói állampolgárnak vallották magukat, személyazonosságukat és, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon nem tudták hitelt érdemlően igazolni. A rendőrök előállították a külföldieket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellenük, majd február 7-én, 12.20 órakor átadták őket a román hatóság képviselőinek. Szintén február 7-én, 6.44 órakor Orosházán, a buszpályaudvaron elfogott férfi marokkói állampolgárnak vallotta magát, de személyazonosságát és, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon, nem tudta hitelt érdemlően igazolni. A rendőrök előállították a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre, majd meghallgatása után, február 7-én, 12.35 órakor a hazánkba illegálisan érkezett férfit átadták a román hatóság képviselőinek. Ugyancsak február 7-én, Békéscsabán, külterületen, 7 óra előtt 10 perccel, majd 8.15 órakor a vasútállomáson ellenőriztek a rendőrök két-két külföldi férfit. Közülük ketten tunéziai, ketten líbiai állampolgárnak vallották magukat, de egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállították őket a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellenük, majd február 7-én, 19 órakor átadták a határsértőket a román hatóság képviselőinek. 

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök február 6-án, 15.45 óra 45 perc körül Gyomaendrődön, a Hősök útja és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda, a rendőrjárőrök az autóst előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a férfi ellen büntetőfeljelentést tettek.

 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság február 6-án őrizetbe vett egy medgyesegyházi férfit. A 41 éves férfi a medgyesegyházi polgármesteri hivatalban fenyegetőzött, majd megrongálta a hivatal egyik dolgozójának az autóját. Egy kővel betörte a kocsi első szélvédőjét. A férfi ellen garázdaság miatt büntetőeljárás indult.

 

Növényi törmeléket és tablettadarabokat találtak egy férfinél a rendőrök február 6-án, Orosházán. A 18 éves fiatalembert a Rákóczi úton igazoltatták, a kábítószer gyanúját keltő anyagokat lefoglalták tőle és az Orosházi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.