2020. július 15., szerda,  Henrik és Roland
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2019. november 30., szombat
Hárman ütköztek
Gyomaendrődön csak az egyik autós sérült meg könnyebben
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, november 29-én, Gyomaendrődön, a Fő úton, 10.30 óra körül összeütközött három személyautó. Az egyik gépkocsi vezetője könnyű sérülést szenvedett. Gyomaendrődön, a Fő úton, 12.45 óra körül egy személygépkocsi kerékpárossal ütközött. A mentők a kerékpáros nőt könnyű sérüléssel vitték kórházba. Mezőberényben, a Gyomai úton, 21.45 óra körül villanyoszlopnak ütközött egy autó. A balesetben a jármű vezetője könnyebben megsérült - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hármas ütközés Gyomaendrődön. Kép: police.hu

 

 

 

Békéscsaba külterületén, november 28-án, 9.45 óra körül egy személygépkocsi lement az útról, majd árokba csúszott. Az autóban egy férfi és egy nő ült, mindketten könnyű sérülést szenvedtek. A járművet vezető férfi a gyanú szerint ittas volt.

 

Békéscsabán, az Andrássy út és a Trefort utca kereszteződésében, november 28-án, 21.30 óra körül igazoltattak a rendőrök egy személygépkocsit vezető férfit. Az alkoholszonda ittasságot jelzett nála, majd az is kiderült, hogy korábban több hatóság eltiltotta a járművezetéstől. A férfi ellen az ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárás indult, az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési feljelentést tettek ellene a rendőrök.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.