2020. július 15., szerda,  Henrik és Roland
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2019. november 29., péntek
Hajnali tragédia
A 22 éves, kevermesi fiatalember az vélhetően úttesten feküdt, áthajtottak fölötte - Megverték a tótkomlósi ház tulajdonosát
Szerző: Sz. M.
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába november 28-án, 5.26 órakor érkezett bejelentés arról, hogy a Medgyesegyháza és Kétegyháza közötti úton, az úttesten fekve találtak egy sérült férfit. A mentőszolgálat munkatársai újraélesztették a férfit, de a kórházba szállítását követően életét vesztette. Személyes iratok nem voltak nála, a rendőröknek kora délután sikerült azonosítaniuk. A 22 éves kevermesi fiatalember az eddigi vizsgálatok eredménye szerint közlekedési baleset áldozata lett. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján feltehetően az úttesten feküdt, amikor áthajtott fölötte egy személygépkocsi. A Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja a tragédia okát és körülményeit - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Úttesten feküdt vélhetően a kevermesi fiatalember, amikor elgázolták csütörtökön hajnalban. A kép illusztráció. Forrás: police.hu

 

 

 

Doboz külterületén, november 27-én, 5.45 óra körül egy személygépkocsi áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, majd lement az útról. A balesetben a jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

 

Lopás gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy csanádapácai fiatalt november 27-én, 11 óra előtt néhány perccel békéscsabai áruházból. A 15 éves fiú hangfalat akart ellopni úgy, hogy eltávolította róla az áruvédelmi eszközt. A biztonsági szolgálat munkatársai a fiatalt tetten érték és értesítették a rendőrséget. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a fiú ellen lopás megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

 

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei november 27-én előállítottak két férfit, mert korábban, harmadik társukkal bementek egy tótkomlósi ház udvarára és bántalmazták a tulajdonost. A két férfi ellen a rendőrség magánlaksértés és könnyű testi sértés miatt folytat büntetőeljárást.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.