2020. július 15., szerda,  Henrik és Roland
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2019. november 28., csütörtök
Betörők őrizetben
A kunágotai és a battonyai férfit elfogta a rendőrség - Több, lopott tárgyat még megtaláltak a házkutatáskor
Szerző: Sz. M.
Több bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfiakat fogtak el a rendőrök Békés megyében. A páros tagjai a gyanú szerint Battonyán és Kunágotán több házba betörtek, a kisgépektől a segédmotor-kerékpárig mindent loptak, amit eladhatónak gondoltak. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság városi rendőrőrsének körzeti megbízottjai november 26-án este, Battonyán, a Somogyi Béla utcában állítottak le egy személygépkocsit, amelyet alaposan átvizsgáltak. Az autó csomagtartójában lopott kéziszerszámokat találtak. Az autó egyik utasa egy 23 éves kunágotai férfi volt, aki a gyanú szerint battonyai társával több házba is betört. A lopott holmi egy részét haza akarta vinni Battonyáról Kunágotára. Az autó vezetője a lopásokban a nyomozás eddigi adatai szerint nem vett részt, a szállításban segített.

Békés megyében betörőket vett őrizetbe a rendőrség. Kép: police.hu

 

 

 

A rendőrök a 23 éves kunágotai férfit előállították, majd a társát is elfogták és mindkettőjüknél házkutatást tartottak. A tárgyakat, amelyeket az autóban szállítottak, az elmúlt napokban egy battonyai házból hozták el. Az elkövetők többször visszamentek oda és többek között fúrógépet, sarokcsiszolót, csavarbehajtót, fűrészt, légpuskát tulajdonítottak el. A két férfi még több lopás elkövetésével gyanúsítható. Battonyán együtt törtek be több házba, a 22 éves battonyai férfi egyedül is követett el a városban bűncselekményt. A kunágotai férfi korábban Kunágotán ment be üresen álló házakba, egy alkalommal olyan férfitől is lopott, akinél ház körüli munkát végzett. Amit loptak, rendszerint eladták, de a nyomozók több holmit még megtaláltak náluk. A kisgépek, szerszámok mellett fűnyírót, segédmotor-kerékpárt, rotációs kapát is lefoglaltak tőlük a rendőrök.

 

A rendőrök vizsgálják, hogy a férfiak hány bűncselekményt követhettek el, és a lefoglalt tárgyak honnan származnak. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.