2020. július 15., szerda,  Henrik és Roland
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2019. november 28., csütörtök
Marokkói és szír határsértők
Az illegálisan érkezők Románia felől jöttek - Balesetek Békés megyében
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, Bélmegyer külterületén, november 26-án, 16 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi lesodródott az útról, villanyoszlopnak ütközött és árokba csúszott. A balesetben a jármű utasa könnyű sérülést szenvedett. November 25-én, Gyomaendrődön, a Pásztor János utcában, 11.30 óra körül egy elektromos kerékpáros nő hátulról kerékpáros férfinak ütközött. A balesetben a nő könnyű sérülést szenvedett. Békéscsaba külterületén, 12.45 óra körül két személygépkocsi ütközött össze. A mentők az egyik jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba. Négy órával később Sarkadon, az Árpád fejedelem tér és a Hajdú utca kereszteződésében kisteherautó elütött egy kerékpáros fiút, aki elesett és könnyebben megsérült. Két határsértőt fogtak el a rendőrök november 27-én, 6.05 órakor Békés megyében. A két férfit lakossági bejelentésre ellenőrizték Kardoskúton, a vasútállomáson - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Békéscsabánál két személygépkocsi ütközött össze hétfőn, déltájban. Kép: Police.hu

 

 

 

 

A külföldiek marokkói állampolgárnak vallották magukat, de nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat, és, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon.  A rendőrök előállították őket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre, ahol meghallgatták a határsértőket. A két férfit november 27-én, 14 órakor átadták őket a román hatóság képviselőinek. Kétegyháza külterületén, szintén november 27-én, 10.15 óra körül elfogtak a rendőrök két határsértőt. Az egyik férfi marokkói, társa szír állampolgárnak vallotta magát, de nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat, és, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök előállították őket a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltségre. Mindketten illegálisan érkeztek Romániából Magyarországra. A rendőrök meghallgatták, majd november 27-én, 19.10 órakor átadták őket a román hatóság képviselőinek. 

 

Árokba csúszott az autós Bélmegyernél kedden délután. Kép: Police.hu

 

 

 

Békéscsabán, az Arany János utcában, november 26-án, 11.45 óra körül a rendőrök elfogtak egy férfit. Az 53 éves békéscsabai férfi többször lopott szeszes italt üzletből, ezért büntetőeljárás indult ellene.

 

Tótkomlóson, a Fő utcából, november 25-én, 11.30 óra körül előállítottak a rendőrök egy szegedi férfit, aki személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Békéscsabai Rendőrkapitányság 2020. január 14-éig eltiltotta a járművezetéstől. Az Orosházi Rendőrkapitányság az 50 éves férfit a szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

 

Gyulán, november 25-én, 19.30 óra körül a rendőrjárőrök elfogtak egy békéscsabai férfit, akinek a Békéscsabai Rendőrkapitányság zaklatás miatt rendelte el körözését. Az 50 éves K. Lajost a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

 <
++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.