2020. augusztus 14., péntek,  Marcell
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2019. november 26., kedd
Illegális etióp
A határsértőt átadták a román hatóságnak - Balesetek Békés megyében
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, november 24-én, Dobozon, a Nagy utca és a Zsibongó utca kereszteződésében, 10.15 óra körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik jármű vezetője súlyos, a másik autó utasa könnyű sérülést szenvedett. Békéscsabán, a vasútállomás parkolójában, november 23-án, 18.30 óra körül személygépkocsi nekiütközött egy segédmotoros kerékpáros férfinak, aki elesett és könnyű sérülést szenvedett. Dombegyházon, november 23-án, 19.30 óra körül a rendőrök elfogtak egy külföldit, aki etióp állampolgárnak vallotta magát.

Két autós ütközött össze  vasárnap délelőtt Dobozon. Kép. Police.hu

 

 

 

A férfi nem tudta hitelt érdemlően igazolni személyazonosságát és, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállították a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre. Az etióp férfi illegálisan érkezett Romániából Magyarországra. A rendőrök meghallgatták, majd november 24-én, 7.20 órakor átadták a román hatóság képviselőinek - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság. 

 

Mezőberényben, a Hunyadi János utcából, november 24-én, 2 óra előtt néhány perccel előállítottak a rendőrök egy férfit, aki személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség 2019. szeptember 26-ától eltiltotta a járművezetéstől. A Békési Rendőrkapitányság a 22 éves mezőberényi férfit a szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

 

Békéscsabán, november 23-án, 10.30 óra körül elfogtak a rendőrök egy komlói férfit, aki ellen tartási kötelezettség elmulasztása miatt a Békéscsabai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 36 éves férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.