2020. január 29., szerda,  Adél
 
 
 
 

Közéleti tények

[Közéleti tények]
2019. szeptember 09., hétfő
Barátnőjével ordibált
A békéscsabai Kazinczy lakótelepen veszekedő férfit őrizetbe vették - Balesetek Békés megyében
Szerző: Sz. M.
Békés megyében, szeptember 8-án, Békéscsabán, a Gyulai úton, 18 óra körül egy kerékpáros biciklijének eltört a kormánya. A férfi elesett és könnyű sérülést szenvedett. Egy órával később, Békéscsaba külterületén egy személygépkocsi letért az útról és fának ütközött. A jármű vezetőjénél felmerült az ittasság gyanúja, a mentők könnyű sérüléssel vitték kórházba. Szeptember 6-án, Mezőberény, külterületén, 11.30 óra körül mezőgazdasági gép elütött egy nőt és egy férfit. A mentők a nőt könnyű, míg a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba. Újkígyós külterületén, 13 óra után néhány perccel letért az útról és fának ütközött egy tehergépkocsi vezetője, aki könnyebben megsérült. Mezőberényben, a Szarvasi út és a Csabai út kereszteződésében, 16.15 óra körül összeütközött három személyautó, amelyek közül az egyikben négyen könnyű sérülést szenvedtek. Bélmegyer külterületén, 15.30 óra körül lesodródott az útról és fának csapódott egy személygépkocsi. A balesetben az autót vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Fának ütközött az autós szeptember 8-án este Békéscsabánál (Forrás: police.hu)

 

Békésen, a Fábián utcából, szeptember 8-án, 19.45 óra körül előállítottak a rendőrök egy békési férfit, aki személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség korábban eltiltotta a járművezetéstől. A Békési Rendőrkapitányság a 22 éves férfit szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság szeptember 8-án, 21.15 óra körül szintén szabálysértési őrizetbe vett egy férfit, mert a békéscsabai, Kazinczy lakótelepen ordibált, veszekedett a barátnőjével. A férfi a rendőrök többszöri felszólítására sem hagyta abba a hangoskodást. A rendőrkapitányság garázdaság miatt három napon belül bíróság elé állíthatja.

 

Három autó ütközött össze a mezőberényi útkereszteződésben, szeptember 6-án (Forrás: police.hu)

  

Gyomaendrődön, a Bacsó Béla utcából szeptember 6-án, 16.15 óra körül előállítottak a rendőrök egy dévaványai férfit, aki személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség 2020. január 6-áig eltiltotta a járművezetéstől. A Szarvasi Rendőrkapitányság a 34 éves férfit szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

 

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrjárőrei szeptember 6-án, 11.15 óra körül Orosházán elfogtak egy kétegyházi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mert nem kezdte meg büntetése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 <
++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.